Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Στη φυλακή ο ληστής – «ιερέας» που είχε εισβάλει σε τράπεζα στην Ερέτρια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη φυλακή ο ληστής – «ιερέας» που είχε εισβάλει σε τράπεζα στην Ερέτρια

Του Πέτρου Καρσιώτη Είχαν συλλάβει τον ληστή με τα… ράσα(!) από τον περασμένο Νοέμβριο για… άλλη ληστεία, αλλά δεν το γνώριζαν και εξακολουθούσαν να τον αναζητούν! Ώσπου, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ήρθε στην Αστυνομία της Εύβοιας αδιάσειστο στοιχείο για τη συμμετοχή του στη ληστεία σε τράπεζα της Ερέτριας, απ όπου είχε αποσπάσει χρήματα, ντυμένος ιερέας […]

papas_10

Του Πέτρου Καρσιώτη

Είχαν συλλάβει τον ληστή με τα… ράσα(!) από τον περασμένο Νοέμβριο για… άλλη ληστεία, αλλά δεν το γνώριζαν και εξακολουθούσαν να τον αναζητούν!

Ώσπου, από τα εγκληματολογικά εργαστήρια ήρθε στην Αστυνομία της Εύβοιας αδιάσειστο στοιχείο για τη συμμετοχή του στη ληστεία σε τράπεζα της Ερέτριας, απ όπου είχε αποσπάσει χρήματα, ντυμένος ιερέας και φορώντας μαύρα γυαλιά!

Πρόκειται για 34χρονο, ο οποίος συνελήφθη επ αυτοφώρω σε ληστεία θρίλερ, τον περασμένο Νοέμβριο, σε τράπεζα της Νέας Αρτάκης.

Με ένα καλάσνικοφ, ένα πιστόλι αερίου-κρότου και  μια απομίμηση χειροβομβίδας, είχε εισβάλει στην τράπεζα, το μεσημέρι της 9ης Νοεμβρίου

Ο 34χρονος, εισέβαλε στην Τράπεζα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μάσκα, σκούφο και γυαλιά ηλίου.

Με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε 6 γυναίκες υπαλλήλους και μία πελάτισσα που υπήρχε στον χώρο.

Στη συνέχεια ο δράστης, χρησιμοποιώντας μία από τις υπαλλήλους, αφαίρεσε κάπου 300.000 ευρώ από  τα ταμεία και το Α.Τ.Μ. αφού προηγουμένως είχε κλειδώσει τις υπόλοιπες  πέντε υπαλλήλους και την πελάτισσα σε υπόγειο χώρο της τράπεζας!

Πατήθηκε όμως ο συναγερμός και ενώ έβγαινε από την τράπεζα, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών που είχαν αποκλείσει την είσοδο.

Ο 34χρονος προφυλακίστηκε τότε και δύο μήνες μετά τα στοιχεία του ταυτοποιήθηκαν σε άλλη ληστεία τράπεζας, στη Νέα Αρτάκη, όπου είχε εισβάλει μεταμφιεσμένος σε ιερέα!

Η ληστεία αυτή είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2016 και ήταν θέμα συζήτησης σε όλη την περιοχή.

Είχε φορέσει ράσα ιερέα, έναν σκούφο και μαύρα γυαλιά. Περίμενε αρχικά στη σειρά του αλλά όταν έφθασε στα ταμεία, κάτω από τα… ράσα τράβηξε πιστόλι.

Απέσπασε τότε χρηματικό ποσό, βγήκε από την τράπεζα και διέφυγε με δίκυκλο μοτοποδήλατο!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις