Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κατέσχεσαν … παραισθήσεις σε μίνι μάρκετ των Ιλισίων
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κατέσχεσαν … παραισθήσεις σε μίνι μάρκετ των Ιλισίων

Του Πέτρου Καρσιώτη Ποσότητα κάνναβης σε… μίνι μάρκετ των Ιλισίων, κατάσχεσαν  αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και συνέλαβαν τους δύο υπεύθυνους του καταστήματος Αλβανούς με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 34 και 46 ετών, για κατοχή και εμπορία χασίς. Οι αστυνομικοί της Δίωξης, έφθασαν στο μίνι μάρκετ, μετά από πληροφορίες […]

XAISI

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ποσότητα κάνναβης σε… μίνι μάρκετ των Ιλισίων, κατάσχεσαν  αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών και συνέλαβαν τους δύο υπεύθυνους του καταστήματος Αλβανούς με την κατηγορία της κατοχής και εμπορίας δύο (2) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 34 και 46 ετών, για κατοχή και εμπορία χασίς.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης, έφθασαν στο μίνι μάρκετ, μετά από πληροφορίες ότι στους χώρους του, οι υπεύθυνοι έκρυβαν σημαντικές ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Από τις έρευνες, που ακολούθησαν στο χώρο και στα σπίτια των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα  αυτοσχέδιες ανισοβαρείς συσκευασίες  κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους  έντεκα κιλών και 200 γραμμαρίων.

Διακινητής ναρκωτικών συνελήφθη μετά από καταδίωξη σε ταξί!

Σε άλλη επιχείρηση της Άμεσης Δράσης αυτή τη φορά, συνελήφθη ύστερα από καταδίωξη… ταξί(!),  στην Νέα Ιωνία, ένας 42χρονος ημεδαπός για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Οι αστυνομικοί του περιπολικού,  εντόπισαν τον 42χρονο μαζί με έναν άγνωστο άνδρα, στην περιοχή της Νέας Ιωνίας να βρίσκονται  έξω από σταθμευμένο ταξί. Στην θέα των αστυνομικών, οι άνδρες πέταξαν στο πεζοδρόμιο μία τσάντα και μπήκαν  στο ταξί με σκοπό να διαφύγουν.

Ακολούθησε καταδίωξη κατά την διάρκεια της οποίας ο δεύτερος άνδρας,  πήδηξε έξω από το όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Λίγο αργότερα,  οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα  και πέρασαν χειροπέδες στον 42χρονο.

Όπως διαπιστώθηκε από την έλεγχο, το εσωτερικό της τσάντας περιείχε κάνναβη μέσα σε δύο νάιλον συσκευασίες συνολικού βάρους  ενός κιλού και 600 γραμμαρίων.

Σε δεύτερη έρευνα των αστυνομικών της ασφάλειας,  στο ταξί και στο σπίτι του συλληφθέντα,  βρέθηκαν και κατασχέθηκαν  7.650-ευρώ, ένα όπλο τύπου replica , οκτώ  μαχαίρια και διάφορα κοσμήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις