Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Στη Βρετανία τους αρέσει να γυμνάζονται… εντελώς γυμνοί! (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Στη Βρετανία τους αρέσει να γυμνάζονται… εντελώς γυμνοί! (photos)

To πρώτο γυμναστήριο «γυμνιστών» είναι γεγονός! Άνοιξε στο Σαουθάμπτον και ήδη λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες, ενώ η επιτυχία του σημειώνει σιγά- σιγά άνοδο! Στην πρώτη ομάδα, συγκεντρώθηκαν ήδη δέκα τολμηροί Βρετανοί, που δίνουν 9 ευρώ για την μία ώρα του μαθήματος. Η Έλεν Σμιθ, η γυμνάστρια που «ηγείται» της ομάδας, είναι μέλος της οργάνωσης […]

ImageHandler

To πρώτο γυμναστήριο «γυμνιστών» είναι γεγονός! Άνοιξε στο Σαουθάμπτον και ήδη λειτουργεί εδώ και λίγες μέρες, ενώ η επιτυχία του σημειώνει σιγά- σιγά άνοδο!

Στην πρώτη ομάδα, συγκεντρώθηκαν ήδη δέκα τολμηροί Βρετανοί, που δίνουν 9 ευρώ για την μία ώρα του μαθήματος.

foto-gimnoi-gym3

Η Έλεν Σμιθ, η γυμνάστρια που «ηγείται» της ομάδας, είναι μέλος της οργάνωσης φυσιολατρών με τίτλο British Naturism και υποστηρίζει πως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτού του είδους, είναι να βλέπεις με ακρίβεια τις κινήσεις του γυμναστή.

«Για παράδειγμα αν ο γυμναστής κάνει μια δύσκολη άσκηση και εσύ φοράς πολλά ρούχα δεν βλέπεις αν αυτό που κάνεις εσύ είναι αυτό που πρέπει» συμπληρώνει.

foto-gimnoi-gym2

Η 35χρονη γυμνάστρια λέει πως δεν υπάρχει τίποτα το «πονηρό» στην όλη διαδικασία και πριν δεχτεί τον πελάτη ζητά την ταυτότητα ώστε να γνωρίζει τα στοιχεία του.

foto-gimnoi-gym

Αν θεωρηθεί πως κάποιος σκέφτεται «διαφορετικά», αποβάλλεται από τα μαθήματα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις