Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

16

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σητεία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που σκότωσε το μωρό του
ΕΛΛΑΔΑ

Σητεία: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας που σκότωσε το μωρό του

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας που σκότωσε το μωρό του ύστερα από καβγά με τη σύζυγο του στη Σητεία της Κρήτης. Ο 52χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου το 5,5 μηνών παιδί του, μετά την απολογία του στον ανακριτή, είναι ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης 20.000 ευρώ και της εμφάνισης μια φορά το μήνα […]

pws-o-52xronos-skotwse-to-paidi-tou-me-to-kinito-tilefwno.w_l

Ελεύθερος αφέθηκε ο πατέρας που σκότωσε το μωρό του ύστερα από καβγά με τη σύζυγο του στη Σητεία της Κρήτης. Ο 52χρονος που χτύπησε μέχρι θανάτου το 5,5 μηνών παιδί του, μετά την απολογία του στον ανακριτή, είναι ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης 20.000 ευρώ και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Την περασμένη Παρασκευή ασκήθηκε στον 52χρονο ποινική δίωξη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών, χωρίς να του καταλογισθεί ο δόλος για την πράξη του.

Ο πατέρας διώχθηκε για πρόκληση θανατηφόρων σωματικών βλαβών και όχι για ανθρωποκτονία από αμέλεια, γεγονός που προμήνυε την σημερινή απόφαση.

Τώρα αναμένεται να ορισθεί δικάσιμος, για το πότε θα λογοδοτήσει ο πατέρας ενώπιον της τακτικής δικαιοσύνης, για μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις