Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΞΩΦΥΛΛΟ / “Άρχισε” ο Τραμπ: “Από δω και στο εξής δεν θα αγνοήσει κανείς τους Αμερικανούς”
ΚΟΣΜΟΣ

“Άρχισε” ο Τραμπ: “Από δω και στο εξής δεν θα αγνοήσει κανείς τους Αμερικανούς”

Ο Ντόναλντ Τραμπ, επίσημα πλέον πρόεδρος της Αμερικής, είχε δείξει εξαρχής την λατρεία του για την Αμερική, γι’ αυτό μάλιστα δεσμεύτηκε πως η χώρα αυτή θα είναι πάνω απ’ όλα. Όπως ανέφερε ο 45ος πρόεδρος, στα χέρια του πήρε μία χώρα γεμάτη εγκλήματα, ναρκωτικά και χάος, πετώντας τα καρφιά του σε προηγούμενες κυβερνήσεις. «Ουδείς και […]

τρμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, επίσημα πλέον πρόεδρος της Αμερικής, είχε δείξει εξαρχής την λατρεία του για την Αμερική, γι’ αυτό μάλιστα δεσμεύτηκε πως η χώρα αυτή θα είναι πάνω απ’ όλα.

Όπως ανέφερε ο 45ος πρόεδρος, στα χέρια του πήρε μία χώρα γεμάτη εγκλήματα, ναρκωτικά και χάος, πετώντας τα καρφιά του σε προηγούμενες κυβερνήσεις.

trump

«Ουδείς και ποτέ θα σας αγνοήσει πλέον», υποσχέθηκε στους Αμερικανούς.

“Είτε είμαστε έγχρωμοι ή λευκοί όλοι απολαμβάνουμε τις ένδοξες ελευθερίες. Όλα τα παιδιά βλέπουν τον ίδιο ουρανό», τόνισε ο νέος πρόεδρος.

TRUMP2

«Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ με ένα καινούριο διάταγμα που πρέπει να ακουστεί σε όλη τη χώρα. Ένα νέο όραμα θα κυβερνά τη χώρα μας. Πάντα η Αμερική θα έρχεται πρώτη. Πρώτα η Αμερική το όραμά μας».

Μίλησε όμως και για νέες θέσεις απασχόλησης, καθώς και έργα που θα ευνοήσουν την ανάπτυξη: «Θα αποκτήσουμε νέους δρόμους, γέφυρες, τούνελ και θα δώσουμε τη δυνατότητα στους ανθρώπους να φύγουν από την πρόνοια και να αποκτήσουν μία θέση εργασίας. Θα αγοράζουμε αμερικανικά προϊόντα και θα παράγουμε νέα προϊόντα».

tramp2-4-44-1019-573-1484935089

Επαναλαμβάνοντας πως η Αμερική προηγείται όλων και ανήκει στους πολίτες, ο Ντόναλντ Τραμπ αναφέρθηκε και σε όσους βρίσκονται στο «περιθώριο»: «Το έθνος υπάρχει για να εξυπηρετεί τους πολίτες, για να δίνει καλά σχολεία και καλές δουλειές. Αυτές είναι δίκαιες και λογικές αξιώσεις, αλλά για πολλούς υπάρχει μία τελείως διαφορετική πραγματικότητα. Κλειστά εργοστάσια σαν ταφόπλακες, ένα εκπαιδευτικό σύστημα που ταλανίζεται ακόμα κι αν θεωρείται πλούσιο στερεί την πραγματική εκπαίδευση από τους πολίτες».

U.S. President Donald Trump and Vice President Mike Pence wave goodbye to former U.S. President Barack Obama and his wife Michelle Obama as they depart following Trump's inauguration at the Capitol in Washington, U.S. January 20, 2017. REUTERS/Jonathan Ernst

Μιλώντας και για τον πόλεμο που θα «ανοίξει» στους τζιχαντιστές οι οποίοι “θα εξαφανιστούν από προσώπου γης“, υποσχέθηκε να είναι σύμμαχος των πολιτών: «Θα πολεμήσω στο πλευρό σας με κάθε ανάσα μου. Θα φέρουμε πίσω τα σύνορά μας, τις δουλειές, τον πλούτο μας και τα όνειρά μας».

U.S. President Donald Trump and first lady Melania Trump see off former U.S. President Barack Obama and his wife Michelle Obama as they depart following Trump's inauguration at the Capitol in Washington, U.S. January 20, 2017. REUTERS/Jonathan Ernst     TPX IMAGES OF THE DAY

Υπογραμμίζοντας την σημασία του πατριωτισμού, αναφέρθηκε και στις ένοπλες δυνάμεις: «Δεν υπάρχει χώρος για προκαταλήψεις, όταν επικρατεί ο πατριωτισμός. Όταν η Αμερική είναι ενωμένη κανείς δεν μπορεί να την σταματήσει. Είμαστε προστατευμένοι και πάντα προστατευόμαστε από τους υπέροχους άντρες και τις υπέροχες γυναίκες του στρατού μας, αλλά πάνω από όλα προστατευόμαστε από τον Θεό».

dail

«Μαζί θα κάνουμε την Αμερική σπουδαία ξανά. Σας ευχαριστώ από καρδιάς και ο Θεός να σας ευλογεί και την Αμερική».

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις