Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

21

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Κικίλιας : Ζήτησε εκλογές-Ανακοίνωσε ότι η “Δράση” προσχωρεί στην ΝΔ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας : Ζήτησε εκλογές-Ανακοίνωσε ότι η “Δράση” προσχωρεί στην ΝΔ

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας  κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ζήσε να γίνουν άμεσα εκλογές, ενώ γνωστοποίησε παράλληλα την προσχώρηση του κομματικού φορέα “Δράση” του θεόδωρου Σκυλακάκη στην Νέα Δημοκρατία. Ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε πως ο Γιάννης Καλλιάνος αναλαμβάνει χρέη αναπληρωτή γραμματέα Επιστημονικών Φορέων του κόμματος. Περαιτέρω τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνιστά την […]

ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας  κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ζήσε να γίνουν άμεσα εκλογές, ενώ γνωστοποίησε παράλληλα την προσχώρηση του κομματικού φορέα “Δράση” του θεόδωρου Σκυλακάκη στην Νέα Δημοκρατία. Ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε πως ο Γιάννης Καλλιάνος αναλαμβάνει χρέη αναπληρωτή γραμματέα Επιστημονικών Φορέων του κόμματος.

Περαιτέρω τόνισε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνιστά την έκφραση της προόδου, της κανονικότητας,της αλήθειας και των μεταρρυθμίσεων ενώ ο κ. Τσίπρας εκφράζει την πιο βαθιά μεταπολίτευση, την αναξιοκρατία, την πολιτική ανευθυνότητα ενώ προσπαθεί με κάθε τρόπο να παραμείνει στην εξουσία. “Αποδείχθηκε ξεκάθαρα και χθες στη Βουλή ότι η κυβέρνηση δεν έχει σχέδιο εξόδου από την κρίση. Ζητάμε άμεσα πολιτική αλλαγή”.

Επιπλέον σημείωσε πως η Νέα Δημοκρατία δεν θα απολύσει κανένα δημόσιο υπάλληλο αν και επεσήμανε πως “δεν έχει να φοβάται τίποτα όποιος υπηρετεί τη νομιμότητα. Εμείς μιλάμε για τους κομματικούς, τους εγκάθετους, που τοποθετούνται χωρίς ΑΣΕΠ. Από το Μάιο του 2015 η κυβέρνηση έχει καταθέσει 18 ρυθμίσεις ή τροπολογίες με τις οποίες στήνει το πελατειακό κράτος. Από το 2014 οι συμβασιούχοι έχουν αυξηθεί κατά 10.000. Το δημόσιο έχει παραιτηθεί από την υπεράσπιση των συμφερόντων του”.

Αναφορικά με την δήλωση Τόμσεν ότι θα χρειαστούν 21 χρόνια για επανέλθει η ανεργία στα προ κρίσης επίπεδα ο κ. Κικίλιας δήλωσε “η σημερινή πραγματικότητα είναι πολύ άσχημη και αν συνεχίσουμε έτσι σίγουρα δεν μπορούμε να έχουμε αισιοδοξία. Όμως η ελληνική οικονομία μπορεί να εκπλήξει ευχάριστα αν αφήσουμε το λαϊκισμό και τον κρατισμό και προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις, παραγωγική ανασυγκρότηση, τη συμφωνία αλήθειας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις