Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραμπ: Η μεγάλη του γκάφα στο Twitter και το ασταμάτητο “δούλεμα” (photos)
ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Η μεγάλη του γκάφα στο Twitter και το ασταμάτητο “δούλεμα” (photos)

Αν και χρησιμοποιεί το twitter πολύ συχνά, ο Τραμπ δεν παρέλειψε να κάνει και τη γκάφα του. Ένα mention σε μια συνονόματή της κόρης του από το Μπράιτον της Αγγλίας, ήταν αφορμή να γίνει χαμός από ειρωνικά σχόλια των χρηστών! Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet αγνώστου ο οποίος έπλεκε το εγκώμιο της Ιβάνκα, κόρης του […]

donald_tramb_0

Αν και χρησιμοποιεί το twitter πολύ συχνά, ο Τραμπ δεν παρέλειψε να κάνει και τη γκάφα του.

Ένα mention σε μια συνονόματή της κόρης του από το Μπράιτον της Αγγλίας, ήταν αφορμή να γίνει χαμός από ειρωνικά σχόλια των χρηστών!

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet αγνώστου ο οποίος έπλεκε το εγκώμιο της Ιβάνκα, κόρης του Τραμπ: «Η Ιβάνκα είναι υπέροχη, μια γυναίκα με πραγματικό χαρακτήρα και κλάση».

trump-tweet-ena

Στο tweet, ανέφερε και τον μεγιστάνα, ο οποίος με τη σειρά του έκανε το λάθος retweet.

Αντί για την Ιβάνκα Τραμπ, είχε κάνει mention μια άλλη Ιβάνκα!

trump-tweet-dyo

Αμέσως άρχισαν τα χλευαστικά σχόλια, με τις απαντήσεις να ξεπερνούν τις 7.500 ενώ το συγκεκριμένο «τιτίβισμα» έχει γίνει γίνει retweet 4.445 φορές και fav άλλες 23.371.

«Πράγματι η Ιβάνκα Μάτζικ από το Μπράιτον είναι μια ξεχωριστή γυναίκα», γράφει ένας χρήστης.

Ο Τραμπ δεν το έχει διαγράψει ως τώρα, πιθανόν γιατί δεν έχει καταλάβει τη γκάφα του. Πάντως, λίγο νωρίτερα είχε κάνει ξανά επίθεση στο CNN.

Σχολιάζοντας ένα αφιέρωμα του καναλιού στην κόρη του, έγραψε: «Το CNN, από όλα τα κανάλια, κάνει αφιέρωμα στην κόρη μου Ιβάνκα. Δεδομένου ότι πρόκειται για το CNN, δεν μπορώ να φανταστώ πως θα είναι υπέροχο»!

trump-tweet-t
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις