Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Νταντά έκαιγε το παιδί με το σίδερο μαλλιών για να το τιμωρήσει!
ΚΟΣΜΟΣ

Νταντά έκαιγε το παιδί με το σίδερο μαλλιών για να το τιμωρήσει!

  Με έναν φρικιαστικό τρόπο προσπαθούσε η νταντά στη Νέα Υόρκη να συναιτήσει το παιδί που πρόσεχε, όμως ευτυχώς έπεσε στην αντίληψη της μητέρας του. Η Νοσίφο Νουμάλο από το Χάρλεμ, χρησιμοποιούσε το σίδερο για μπούκλες και έκαιγε το παιδί για να το πειθαρχήσει. Μια μέρα που η μητέρα του δίχρονου αγοριού πήγε να το […]

 

ImageHandler

Με έναν φρικιαστικό τρόπο προσπαθούσε η νταντά στη Νέα Υόρκη να συναιτήσει το παιδί που πρόσεχε, όμως ευτυχώς έπεσε στην αντίληψη της μητέρας του.

Η Νοσίφο Νουμάλο από το Χάρλεμ, χρησιμοποιούσε το σίδερο για μπούκλες και έκαιγε το παιδί για να το πειθαρχήσει.

Μια μέρα που η μητέρα του δίχρονου αγοριού πήγε να το αγκαλιάσει, εκείνο ούρλιαζε από τους πόνους. Αναστατωμένη η Άντζελα Περσόντ ρώτησε το παιδί της τι συμβαίνει και από πού προέρχονται αυτά τα σημάδια στο κορμί του και ο γιος της αποκάλυψε το μαρτύριο του.

dada-harlem-tria

Η Περσόντ που σοκαρίστηκε από όσα της είπε το παιδί της, αποφάσισε να βάλει κάμερα στο σπίτι, που επιβεβαίωσε τα όσα της είπε το παιδί της.

Η νταντά φαίνεται να ακουμπά το καυτό σίδερο στο παιδί και να το καίει, ενώ εκείνο προσπαθεί να κρυφτεί!

Τα πλάνα δείχνουν τη Νουμάλο να λέει στο παιδί: “Βλέπεις; Αυτό συμβαίνει όταν δεν με ακούς” και μετά τον αγκαλιάζει», δήλωσε η μητέρα του παιδιού Αντζελα Περσόντ σε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο.

Η νταντά που συνελήφθη αμέσως μετά την καταγγελία, ομολόγησε τη φρικιαστική πράξη της ενώ προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους: «Το παιδί δεν άκουγε. Ήθελα να το πειθαρχήσω χρησιμοποιώντας το σίδερο κι έτσι το έκαψα».
dada-harlem-ena

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις