Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Πικέρμι: Ανδρόγυνο γιατρών έζησε εφιάλτη όταν εισέβαλαν στο σπίτι τους 4 κουκουλοφόροι
ΕΛΛΑΔΑ

Πικέρμι: Ανδρόγυνο γιατρών έζησε εφιάλτη όταν εισέβαλαν στο σπίτι τους 4 κουκουλοφόροι

Του Πέτρου Καρσιώτη Tον τρόμο έζησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο Πικέρμι, ένα ζευγάρι γιατρών, όμηροι ουσιαστικά για αρκετή ώρα στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που απειλούσαν με κατσαβίδι. Η ληστρική εισβολή καταγράφηκε στις λίγο μετά τις πέντε το πρωί της Δευτέρας. Τέσσερις κουκουλοφόροι, εισέβαλαν  από μπαλκονόπορτα στη μονοκατοικία και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο […]

koykoy-744x542

Του Πέτρου Καρσιώτη

Tον τρόμο έζησε μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο Πικέρμι, ένα ζευγάρι γιατρών, όμηροι ουσιαστικά για αρκετή ώρα στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που απειλούσαν με κατσαβίδι.

Η ληστρική εισβολή καταγράφηκε στις λίγο μετά τις πέντε το πρωί της Δευτέρας.

Τέσσερις κουκουλοφόροι, εισέβαλαν  από μπαλκονόπορτα στη μονοκατοικία και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το ανδρόγυνο.

Οι δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το σπίτι είναι απομονωμένο, κοντά σε βουνό με αποτέλεσμα κανείς να μην τους αντιληφθεί.

Οι ληστές με την απειλή κατσαβιδιού ακινητοποίησαν, χτύπησαν και έδεσαν με καλώδιο τον 65χρονο γιατρό.

Στη συνέχεια, ακινητοποίησαν την 53χρονη σύζυγό του και τη ρώτησαν, υπό την απειλή του τραυματισμού της στο πρόσωπο με το κατσαβίδι,  που βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο.

Κατόπιν, άρχισαν να ψάχνουν όλους τους χώρους μέχρι που βρήκαν και αφαίρεσαν 500 ευρώ και χρυσαφικά. Όταν οι ληστές διέφυγαν τότε η σύζυγος ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 65χρονος ιδιοκτήτης του σπιτιού είναι διακεκριμένος γιατρός με πλούσιο βιογραφικό, ο οποίος έχει ξεχωρίσει για τις μελέτες που έχει εκπονήσει.

Επίσης, γιατρός, στέλεχος δημόσιου νοσοκομείου, είναι η 53χρονη σύζυγος του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις