Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρομακτικό video: Η στιγμή της ένοπλης επίθεσης στο Μεξικό
ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό video: Η στιγμή της ένοπλης επίθεσης στο Μεξικό

Τρομακτικές είναι οι στιγμές που περιγράφουν όσοι ήταν στην εκδήλωση στο Μεξικό, όπου ένοπλος γάζωσε το πλήθος σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους. «Βρισκόμασταν στα παρασκήνια που είναι κοντά στην κεντρική είσοδο. Έπεσαν τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε πυροβολισμοί. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει γιατί υπάρχει μία έξοδος κινδύνου στο πίσω μέρος. Σταματήσαμε και κρυφτήκαμε πίσω από έναν τσιμεντένιο […]

ImageHandler

Τρομακτικές είναι οι στιγμές που περιγράφουν όσοι ήταν στην εκδήλωση στο Μεξικό, όπου ένοπλος γάζωσε το πλήθος σκοτώνοντας πέντε ανθρώπους.

«Βρισκόμασταν στα παρασκήνια που είναι κοντά στην κεντρική είσοδο. Έπεσαν τουλάχιστον τέσσερις ή πέντε πυροβολισμοί. Ο κόσμος άρχισε να τρέχει γιατί υπάρχει μία έξοδος κινδύνου στο πίσω μέρος. Σταματήσαμε και κρυφτήκαμε πίσω από έναν τσιμεντένιο τοίχο και μετά συρθήκαμε κάτω από ένα μεταλλικό τραπέζι», είπε δημοσιογράφος μουσικού περιοδικού.

«Οι άνδρες ασφαλείας αρχικά δεν πίστεψαν ότι επρόκειτο για πυροβολισμούς λέγοντας πως ήταν πυροτεχνήματα, και τονίζοντας ότι όλα ήταν καλά. Τότε οι άνθρωποι που συνέχισαν να τρέχουν είπαν ότι είδαν ένα όπλο. Παραμείναμε κρυμμένοι μέχρι που άνοιξαν την μπροστινή πύλη και τρέξαμε έξω», δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο γνωστός DJ Τζακμάστερ έγραψε στο Twitter: «Κάποιος μπήκε στο κλαμπ στην Πλάγια Ντελ Κάρμεν και άνοιξε πυρ. 4-5 νεκροί και πολλοί τραυματίες. Μείνετε στα γ… ξενοδοχεία σας αν είστε στο BPM», έγραψε ο DJ.

Δείτε την τρομακτική στιγμή:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις