Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοκ: Γύρισαν σκληρό πορνό στην εκκλησία- Κλειστή μέχρι να εξαγνιστεί με αγιασμό
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Γύρισαν σκληρό πορνό στην εκκλησία- Κλειστή μέχρι να εξαγνιστεί με αγιασμό

Δεν τα χωρά ανθρώπινος νους αυτά που συμβαίνουν στην Ολλανδία. Μια εκκλησία κηρύχθηκε ανίερη μέχρι να εξαγνιστεί με αγιασμό, καθώς γυρίστηκε στο εσωτερικό της σκληρό πορνό! Η εκκλησία του St Jozef, στο Τίλμπουργκ θα παραμείνει κλειστή έως την Κυριακή, προκειμένου οι πατέρες να «καθαρίσουν το κακό» που έχει σκορπιστεί στον ιερό χώρο. Όπως δήλωσε η […]

ImageHandlerBKKLSMIN

Δεν τα χωρά ανθρώπινος νους αυτά που συμβαίνουν στην Ολλανδία. Μια εκκλησία κηρύχθηκε ανίερη μέχρι να εξαγνιστεί με αγιασμό, καθώς γυρίστηκε στο εσωτερικό της σκληρό πορνό!

Η εκκλησία του St Jozef, στο Τίλμπουργκ θα παραμείνει κλειστή έως την Κυριακή, προκειμένου οι πατέρες να «καθαρίσουν το κακό» που έχει σκορπιστεί στον ιερό χώρο.

Όπως δήλωσε η Κιμ Χόλαντ, από τις επιτυχημένες πορνοστάρ, ο παραγωγός της ταινίας ήταν άθεος και έβρισκε το γύρισμα στην εκκλησία, πολύ ενδιαφέρον. Η ίδια τόνισε πως δεν συμφώνησε με όλο αυτό, αλλά στο τέλος δέχτηκε να το κάνει.

kim-holland-in-een-ferrari

Ο πατέρας Γιαν φαν Νόορβιγκεν καθώς και οι υπόλοιποι πατέρες, είναι ακόμη σοκαρισμένοι από το γεγονός: «Δεν ξέρω πώς το κατάφεραν αυτό. Οι πόρτες ανοίγουν μόνο για λίγες ώρες την ημέρα. Το ακόμα πιο περίεργο είναι ότι πάντα βρίσκεται κόσμος στην εκκλησία και κανένας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό».

Η συγκεκριμένη εκκλησία είναι ένα οίκημα 137 ετών, το οποίο δεν συνδυάστηκε ποτέ ξανά με κάποιο σκάνδαλο.

Η πορνοστάρ Κιμ Χόλαντ ανάβει κερί στην εκκλησία που έπαιξε το πορνό

poro
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις