Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τρία χρόνια φυλάκιση για την εικονολήπτρια που κλώτσησε πρόσφυγες (video)
ΚΟΣΜΟΣ

Τρία χρόνια φυλάκιση για την εικονολήπτρια που κλώτσησε πρόσφυγες (video)

Σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε η εικονολήπτρια από την Ουγγαρία που είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγες τον Σεπτέμβριο του 2015. Το συμβάν σημειώθηκε στα σύνορα με τη Σερβία και η Πέτρα Λάζλο που εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βιντεοσύνδεσης, προσπάθησε να υπερασπιστεί τη θέση της δηλώνοντας πως ήταν πολύ φοβισμένη και […]

ImageHandlerT2URJ92O

Σε τρία χρόνια φυλάκιση με αναστολή καταδικάστηκε η εικονολήπτρια από την Ουγγαρία που είχε προκαλέσει αντιδράσεις καθώς έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγες τον Σεπτέμβριο του 2015.

Το συμβάν σημειώθηκε στα σύνορα με τη Σερβία και η Πέτρα Λάζλο που εμφανίστηκε στο δικαστήριο μέσω βιντεοσύνδεσης, προσπάθησε να υπερασπιστεί τη θέση της δηλώνοντας πως ήταν πολύ φοβισμένη και αντέδρασε έτσι.

Η Λάζλο που επανέλαβε πως εκείνη τη στιγμή ήταν πανικοβλημένη, είπε χαρακτηριστικά: «Όλα τελείωσαν μέσα σε δύο δευτερόλεπτα. Όλοι φώναζαν, ήταν πολύ τρομακτικά».

Μετά το περιστατικό, η εικονολήπτρια απολύθηκε από το ακροδεξιό κανάλι N1TV στο οποίο εργαζόταν, ενώ δέχεται συνεχώς απειλές για τη ζωή της, με την ίδια να θεωρεί πως είναι στόχος «μιας εκστρατείας μίσους».

Η Λάζλο, δήλωσε πως θα ασκήσει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου της πόλης Σέγκεντ της νότιας Ουγγαρίας.

Στο σοκαριστικό video που παρουσιάστηκε και κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η Λάζλο κλωτσά δύο πρόσφυγες, μεταξύ αυτών και ένα κοριτσάκι κι αμέσως μετά βάζει τρικλοποδιά σε έναν 52χρονο Σύρο πρόσφυγα που κρατούσε στην αγκαλιά του τον γιο του.

Δείτε το:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις