Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Σύρος πέταξε δέμα με κινητά τηλέφωνα στο προαύλιο φυλακών Λάρισας
ΕΛΛΑΔΑ

Σύρος πέταξε δέμα με κινητά τηλέφωνα στο προαύλιο φυλακών Λάρισας

Χωρίς να σκεφτεί πως μπορεί να τον βλέπουν, ένας Σύρος εισέβαλε στο προαύλιο των φυλακών Λάρισας και πέταξε ένα δέμα με κινητά τηλέφωνα! Θέλοντας να εξυπηρετήσει τους συμπατριώτες του που βρίσκονται «πίσω» από τα κάγκελα, ο Σύρος μπήκε στο προαύλιο ενός σχολικού συγκροτήματος που βρίσκεται στις φυλακές και πέταξε το δέμα. Φυσικά έγινε αμέσως αντιληπτός […]

fylakeslarisas

Χωρίς να σκεφτεί πως μπορεί να τον βλέπουν, ένας Σύρος εισέβαλε στο προαύλιο των φυλακών Λάρισας και πέταξε ένα δέμα με κινητά τηλέφωνα!

Θέλοντας να εξυπηρετήσει τους συμπατριώτες του που βρίσκονται «πίσω» από τα κάγκελα, ο Σύρος μπήκε στο προαύλιο ενός σχολικού συγκροτήματος που βρίσκεται στις φυλακές και πέταξε το δέμα.

Φυσικά έγινε αμέσως αντιληπτός από τους φρουρούς, που τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν.

Στην κατοχή του ο 33χρονος είχε ένα δέμα τυλιγμένο με λάστιχο, για να προστατεύσει το περιεχόμενο όταν θα το πετούσε στο προαύλιο.

Στο εσωτερικό του δέματος βρέθηκαν τρία κινητά, δύο φορτιστές, μία θήκη και ένα καλώδιο usb.

Ο δράστης προσήχθη στο Α΄ αστυνομικό τμήμα και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που του απήγγειλε κατηγορία για απόπειρα εισαγωγής μέσων επικοινωνίας σε κατάστημα κράτησης.

Οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τους επίδοξους παραλήπτες των κινητών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις