Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ Κορυδαλλού – Συνέλαβαν τον 22χρονο δράστη μετά από καταδίωξη
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Επίθεση με μολότοφ στο Α.Τ Κορυδαλλού – Συνέλαβαν τον 22χρονο δράστη μετά από καταδίωξη

Του Πέτρου Καρσιώτη Επίθεση με βόμβα μολότοφ εκδηλώθηκε το απόγευμα, στο Αστυνομικό Τμήμα του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, εκσφενδόνισε τη βόμβα μολότοφ προς το οίκημα του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού. Η μολότοφ δεν έφθασε στο στόχο της και εξερράγη στο πεζοδρόμιο, χωρίς να προκαλέσει κάποια ιδιαίτερη υλική ζημιά. Οι αστυνομικοί, καθώς βρίσκονται σε εγρήγορση, […]

molotof

Του Πέτρου Καρσιώτη

Επίθεση με βόμβα μολότοφ εκδηλώθηκε το απόγευμα, στο Αστυνομικό Τμήμα του Κορυδαλλού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, εκσφενδόνισε τη βόμβα μολότοφ προς το οίκημα του Αστυνομικού Τμήματος Κορυδαλλού.

Η μολότοφ δεν έφθασε στο στόχο της και εξερράγη στο πεζοδρόμιο, χωρίς να προκαλέσει κάποια ιδιαίτερη υλική ζημιά.

Οι αστυνομικοί, καθώς βρίσκονται σε εγρήγορση, μετά και την ένοπλη επίθεση κατά της δύναμης των ΜΑΤ, στη Χαρ. Τρικούπη, τον αντιλήφθηκαν εγκαίρως και τον καταδίωξαν και τον συνέλαβαν.

Ήδη έχει μεταφερθεί στα γραφεία της Κρατικής Ασφάλειας στο αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας όπου και εξετάζεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο, ηλικίας 22 χρόνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις