Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Μαζιώτης: “Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι»
ΕΛΛΑΔΑ

Μαζιώτης: “Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι»

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε μια πολύ σκληρή δήλωση για δύο υπουργούς της Κυβέρνησης, προχώρησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται ο Νίκος Μαζιώτης, ιθύνων νους του Επαναστατικού Αγώνα. Με αφορμή το ζήτημα του γιου του ίδιου και της Πόλας Ρούπα, η επιμέλεια του οποίου δόθηκε εν τέλει στη γιαγιά του, με δήλωσή του που […]

m

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε μια πολύ σκληρή δήλωση για δύο υπουργούς της Κυβέρνησης, προχώρησε μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείται ο Νίκος Μαζιώτης, ιθύνων νους του Επαναστατικού Αγώνα.

Με αφορμή το ζήτημα του γιου του ίδιου και της Πόλας Ρούπα, η επιμέλεια του οποίου δόθηκε εν τέλει στη γιαγιά του, με δήλωσή του που δημοσιεύτηκε στο indymedia, δηλώνει ότι δεν αντιπροσωπεύουν τον ίδιο και τη συλληφθείσα μητέρα του παιδιού Πόλα Ρούπα οι δηλώσεις του συνηγόρου κ. Φραγκίσκου Ραγκούση.

Ο κ. Ραγκούσης στις δηλώσεις του, το βράδυ της Κυριακής όταν το ζήτημα με την επιμέλεια του παιδιού είχε λήξει, είχε ευχαριστήσει τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη.

Η δήλωση του Νίκου Μαζιώτη, έχει ως εξής:

«Οι δηλώσεις του συνηγόρου κ.Φραγκίσκου Ραγκούση το βράδυ της Κυριακής, όπου δόθηκε η επιμέλεια του γιου μας στη μητέρα της Πόλας Ρούπα, δεν μας αντιπροσωπεύουν.

Καθίκια σαν τον Κοντονή και τον Τόσκα θέλουν απλώς μια σφαίρα στο κεφάλι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις