Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

07

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Τέλος στην περιπέτεια με τον γιο της Ρούπα – Πήρε την επιμέλεια η γιαγιά του
ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος στην περιπέτεια με τον γιο της Ρούπα – Πήρε την επιμέλεια η γιαγιά του

Αίσιο τέλος φαίνεται να μπαίνει στην περιπέτεια του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα, καθώς το παιδί θα το παραλάβει η γιαγιά του από το νοσοκομείο Παίδων.  Έπειτα από πέντε μέρες έντονων αντιδράσεων και καταγγελιών ο εξάχρονος, που παρέμενε στην παιδοψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, επιστρέφει επιτέλους στα οικεία του πρόσωπα. Στη γιαγιά αποφασίστηκε […]

ektakth-eidhsh

Αίσιο τέλος φαίνεται να μπαίνει στην περιπέτεια του 6χρονου γιου της Πόλας Ρούπα, καθώς το παιδί θα το παραλάβει η γιαγιά του από το νοσοκομείο Παίδων. 

Έπειτα από πέντε μέρες έντονων αντιδράσεων και καταγγελιών ο εξάχρονος, που παρέμενε στην παιδοψυχιατρική κλινική του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία”, επιστρέφει επιτέλους στα οικεία του πρόσωπα.

Στη γιαγιά αποφασίστηκε τελικά να δοθεί η επιμέλεια του παιδιού, μετά και από τη σχετική γνωμάτευση της κοινωνικής λειτουργού που επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας.

Αυτή την στιγμή η γιαγια του μικρού αγοριού κατευθύνεται στην ΓΑΔΑ, ώστε να παραλάβει το σχετικό πιστοποιητικό με τη διαταγή του εισαγγελέα και έπειτα θα πάει στο Νοσοκομείο Παίδων, για να παραλάβει το παιδί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις