Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

29

Νοεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Mε πληροφοριοδότη η σύλληψη Ρούπα! Ζήτησε ένα εκατ. ευρώ (photos)
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Mε πληροφοριοδότη η σύλληψη Ρούπα! Ζήτησε ένα εκατ. ευρώ (photos)

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της σύλληψης της Πόλας Ρούπα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», κάποιο πρόσωπο πήρε την απόφαση να μιλήσει και να φανερώσει  που κρύβεται η μέχρι χθες καταζητούμενη. Οι άνδρες της αστυνομίας κατόρθωσαν να φτάσουν στα ίχνη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη χάρη στον πληροφοριοδότη που επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ […]

????????????????????????????????????

Καταιγιστικές είναι οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της σύλληψης της Πόλας Ρούπα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή», κάποιο πρόσωπο πήρε την απόφαση να μιλήσει και να φανερώσει  που κρύβεται η μέχρι χθες καταζητούμενη.

Οι άνδρες της αστυνομίας κατόρθωσαν να φτάσουν στα ίχνη της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη χάρη στον πληροφοριοδότη που επισκέφτηκε τη ΓΑΔΑ και έδωσε καθοριστικές πληροφορίες για το που βρίσκεται. Το άτομο αυτό ζήτησε και πήρε εγγυήσεις για τα χρήματα που προβλέπονται από την επικήρυξή της, πρόκειται για το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο απαίτησε επίσης να μπει στο πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.

Οι σημειώσεις που αποκαλύπτουν πολλά

Οι Αρχές βρήκαν στη «γιάφκα» του Αλίμου πολλές ιδιόχειρες σημειώσεις. Το αν ανήκουν ή όχι στην Πόλα Ρούπα, θα εξακριβωθεί έπειτα από την γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα εν λόγω χειρόγραφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι σημειώσεις αφορούν σε προπαρασκευαστικές ενέργειες. Στην «ατζέντα» του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης “Επαναστατικός Αγώνας” αναγράφονται ονόματα και διευθύνσεις σπιτιών πολιτικών, δημοσιογράφων, εταιρειών, πολύ γνωστών εφοπλιστών και επιχειρηματιών, καθώς και διευθύνσεις οργανισμών. Η αστυνομία θεωρεί πως ήταν οι μελλοντικοί στόχοι.

Στις σημειώσεις περιλαμβάνονται επίσης χάρτες, γραφήματα, εξακριβώσεις σημείων και χώρων. 

Η γραφολογική εξέταση την οποία θα περάσουν τα χειρόγραφα θα διαπιστώσει αν τα χειρόγραφα ανήκουν μονάχα στην Πόλα Ρούπα ή υπάρχουν γραφικός χαρακτήρας και άλλου ατόμου, που εμπλέκεται τουλάχιστον με την συλλογή πληροφοριών.

Κατά την εν λόγω εξέταση θα γίνει και σύγκριση των σημειώσεων με άλλες που έχουν βρεθεί παλιότερα σε γιάφκες ενόπλων οργανώσεων ή μεμονωμένων ατόμων.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις