Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Βίντεο με το σύνθημα που φώναξε η Ρούπα στην Ευελπίδων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βίντεο με το σύνθημα που φώναξε η Ρούπα στην Ευελπίδων

Το σύνθημα «ζήτω η επανάσταση» φώναξε η Πόλα Ρούπα όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Μαζί με τη σύντροφο του Μαζιώτη βρίσκεται και η 25χρονη, οι δύο γυναίκες έπεσαν στα χέρια των Αρχών κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην Ηλιούπολη και στον Άγιο Δημήτριο. Αλλαγές στο κατηγορητήριο Το κατηγορητήριο για την 25χρονη άλλαξε λόγω των στοιχείων […]

roupa01

Το σύνθημα «ζήτω η επανάσταση» φώναξε η Πόλα Ρούπα όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Μαζί με τη σύντροφο του Μαζιώτη βρίσκεται και η 25χρονη, οι δύο γυναίκες έπεσαν στα χέρια των Αρχών κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην Ηλιούπολη και στον Άγιο Δημήτριο.

Αλλαγές στο κατηγορητήριο

Το κατηγορητήριο για την 25χρονη άλλαξε λόγω των στοιχείων και των ευρήματων που προέκυψαν από το σπίτι που διέμενε η Πόλα Ρούπα στην οδό Ζαΐμη στην Ηλιούπολη και ενώ αρχικά ήταν για υπόθαλψη, προστέθηκε και η συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

Η Πόλα Ρούπα και ο σύντροφος της ανακοίνωσαν χθες μέσω της αδελφής της 48χρονης, ότι άρχισαν απεργία πείνας διότι σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν “απήγαγαν το παιδί τους” και δεν γνωρίζουν που βρίσκεται από την στιγμή της επιχείρησης στον ‘Αγιο Δημήτριο.

Χθες υποβλήθηκε αίτημα στην Εισαγγελία Ανηλίκων προκειμένου να αναγνωριστούν ως προσωρινοί επίτροποι του 6χρονου αγοριού η μητέρα και η αδελφή της Ρούπα ώστε το παιδάκι να μην αντιμετωπίσει κίνδυνο στην ψυχική υγεία του από την παρατεταμένη παραμονή του σε ίδρυμα. Το 6χρονο αγόρι σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές βρίσκεται σε ειδικό χώρο με την παρουσία ειδικών και Εισαγγελέα Ανηλίκων.

Δείτε τα βίντεο με τη Ρούπα

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις