Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τρομερή ανατροπή για την Λάρισα! (Video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τρομερή ανατροπή για την Λάρισα! (Video)

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τη Βέροια, ρίσκαρε ενώ έπαιζε με 10 παίκτες, έφερε τούμπα το ματς και νίκησε με 2-1.   Το ματς Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρονου, η Βέροια βγήκε στην κόντρα, ο Κάλβο με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Ξενοδόχοφ και άνοιξε […]

ael

Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη αν και βρέθηκε να χάνει με 0-1 από τη Βέροια, ρίσκαρε ενώ έπαιζε με 10 παίκτες, έφερε τούμπα το ματς και νίκησε με 2-1.

 

Το ματς

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρονου, η Βέροια βγήκε στην κόντρα, ο Κάλβο με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ νίκησε τον Ξενοδόχοφ και άνοιξε το σκορ.

Στο 54′ ο Γκαγιέχο με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά μετά την άστοχη έξοδο του Καντιμοίρη έφερε το ματς στα ίσα.

Η ΑΕΛ, αν και έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 59′ μετά την ανόητη ενέργεια του Ντοντό που έφερε την αποβολή του (έκανε θέατρο σε μαρκάρισμα μέσα στη περιοχή σε φάση όπου ήταν δίπλα ο Φωτιάδης) συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας.

Ο Ναζλίδης στο 80′ κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε σε γκολ λίγο αργότερα κάνοντας την μεγάλη ανατροπή.

ΑΕ ΛΑΡΙΣΑ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Μονιάκης, Φάρκας, Γκόλιας(46′ Κουτσιανικούλης), Μασαλέσα, Φατιόν, Ντοντό, Ντέλετιτς, Ικανόουνιεκς(46′ Γκαγιέχο), Ναζλίδης(88′ Τικίτο)

ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Καντιμοίρης, Μαλόν(80′ Μίλιεβιτς), Ασίγκμπα, Καλί, Χαροντάκης, Λινάρδος, Μπαλάφας, Άρτσε, Σαρπόνγκ(63′ Βασιλαντωνόπουλος), Κάλβο, Καπετάνος

Δείτε τα γκολ εδώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις