Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ξάνθη για μεγάλα …πράγματα! (Video)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξάνθη για μεγάλα …πράγματα! (Video)

Η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε ένα σημαντικό διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή, τον οποίο νίκησε με 1-0, στο πλαίσιο της 1ης εξ αναβολής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής ο Χαμζά Γιουνές που σημείωσε το 9ο γκολ του στην εφετινή Super League και οδήγησε την Ξάνθη στην έβδομη νίκη της. Οι Ακρίτες με αυτό τρίποντο διατηρούνται […]

katagrafi

Η ομάδα του Λουτσέσκου πήρε ένα σημαντικό διπλό στη Θεσσαλονίκη επί του Ηρακλή, τον οποίο νίκησε με 1-0, στο πλαίσιο της 1ης εξ αναβολής αγωνιστικής του Πρωταθλήματος. Πρωταγωνιστής ο Χαμζά Γιουνές που σημείωσε το 9ο γκολ του στην εφετινή Super League και οδήγησε την Ξάνθη στην έβδομη νίκη της.

Οι Ακρίτες με αυτό τρίποντο διατηρούνται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Το ματς

Η Ξάνθη είχε την ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ στο 20ο λεπτό, όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Χουάντερσον απέκρουσε με τα πόδια την εκτέλεση του Γιουνές.

Στο 58ο λεπτό ο Γιουνές από κοντά, μετά από ωραίο «στρώσιμο» της μπάλας από τον Τριάδη άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενουμένους. Στη συνέχεια και μετά την αποβολή του Περόνε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84΄οι γηπεδούχοι δεν μπορούσαν να αλλάξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα η Ξάνθη να φτάσει σε ένα σημαντικό διπλό.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Χουάντερσον, Μπαρτολίνι, Ρούσσος, Στάμου, Ζιαμπάρης, Λεοζίνιο, Κούρος, Ιντζόγλου, Πασάς (70′ Λουκίνας), Μοντέιρο, Περόνε.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου):  Ζίβκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας (72′ Σολτάνι), Τριάδης, Γιουνές, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γουάλας, Φλίσκας, Καμαρά (83′ Χατζητερζόγλου).

Δείτε τα γκολ εδω

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις