Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραγωδία στην Ινδονησία: Τουλάχιστον 23 νεκροί από φωτιά σε τουριστικό πλοίο
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία στην Ινδονησία: Τουλάχιστον 23 νεκροί από φωτιά σε τουριστικό πλοίο

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε τουριστικό πλοίο που έπλεε σήμερα στα ανοιχτά της Τζακάρτας, πρωτεύουσας της Ινδονησίας, σύμφωνα με τη νέα καταμέτρηση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές της χώρας. Άλλοι 17 άνθρωποι αγνοούνται και κάποια από τα 23 πτώματα που έχουν ανασυρθεί είναι απανθρακωμένα. Το πλοίο έχει ρυμουλκηθεί […]

indonisia_362977320

Τουλάχιστον 23 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ξέσπασε πυρκαγιά σε τουριστικό πλοίο που έπλεε σήμερα στα ανοιχτά της Τζακάρτας, πρωτεύουσας της Ινδονησίας, σύμφωνα με τη νέα καταμέτρηση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Αρχές της χώρας.

Άλλοι 17 άνθρωποι αγνοούνται και κάποια από τα 23 πτώματα που έχουν ανασυρθεί είναι απανθρακωμένα. Το πλοίο έχει ρυμουλκηθεί σε λιμάνι που βρίσκεται κοντά στην πρωτεύουσα της χώρας. Όσοι διασώθηκαν βρίσκονται σε κατάσταση σοκ.

«Συνολικά 23 πτώματα ανασύρθηκαν από το πλοίο, ενώ κάποια από αυτά, είχαν απανθρακωθεί. Τα πτώματα μεταφέρθηκαν σε αστυνομικό νοσοκομείο στην Τζακάρτα», δήλωσε τηλεφωνικά ο Χέντρα Σαντιρμάν, επικεφαλής του γραφείου Επιχειρήσεων Διάσωσης στην Τζακάρτα.

Όπως αναφέρει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων, Xinhua , στο πλοίο επέβαιναν 200 άτομα, ενώ 20 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί.

Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να προχωρήσει σε εκτεταμένους ελέγχους για την κατάσταση των τουριστικών πλοίων, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται θαλάσσια τραγωδία.

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις