Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Αποφασισμένος για όλα ο Ερντογάν: “Θα χτυπήσουμε στη ρίζα τις απειλές”
ΚΟΣΜΟΣ

Αποφασισμένος για όλα ο Ερντογάν: “Θα χτυπήσουμε στη ρίζα τις απειλές”

Μετά την τρομοκρατική επίθεση σε ένα από τα πιο διάσημα κέντρα διασκέδασης στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έστειλε το μήνυμα του. Με γραπτή ανακοίνωση του ο καταδίκασε την επίθεση στο Ρέινα και δήλωσε πως όλα αυτά τα «χτυπήματα» έχουν σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας. Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε […]

imagehandler

Μετά την τρομοκρατική επίθεση σε ένα από τα πιο διάσημα κέντρα διασκέδασης στην Κωνσταντινούπολη το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν έστειλε το μήνυμα του.

Με γραπτή ανακοίνωση του ο καταδίκασε την επίθεση στο Ρέινα και δήλωσε πως όλα αυτά τα «χτυπήματα» έχουν σκοπό την αποσταθεροποίηση της χώρας.

Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε και η συγκρότηση έκτακτου συμβουλίου υπό τον πρωθυπουργό Μπιναλίμ Γιλντιρίμ με θέμα την ασφάλεια στην Κωνσταντινούπολη

«Δεν θα επιτρέψουμε στη χώρα μας αυτά τα βρώμικα παιχνίδια. Είμαστε αποφασισμένοι να χτυπήσουμε στη ρίζα τους τις απειλές και τις επιθέσεις που γίνονται στη χώρα μας», ανέφερε ο Ερντογάν στην ανακοίνωση του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις