Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Παιδική πούδρα: Οι χρήσεις του που δεν γνωρίζετε
PLUS

Παιδική πούδρα: Οι χρήσεις του που δεν γνωρίζετε

Η παιδική πούδρα, το γνωστό σε όλους μας ταλκ είναι συνδυασμένο στο μυαλό μας με την εντατική φροντίδα του δέρματος του μωρού μας. Πέρα όμως από τη συγκεκριμένη χρήση του, το ταλκ έχει ακόμη αρκετές πρακτικές εφαρμογές που ίσως δεν γνωρίζετε. Για να τις δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω: Βοηθάει στον καθαρισμό του κατοικίδιου σας  Απομακρύνει εύκολα την άμμο από […]

Η παιδική πούδρα, το γνωστό σε όλους μας ταλκ είναι συνδυασμένο στο μυαλό μας με την εντατική φροντίδα του δέρματος του μωρού μας. Πέρα όμως από τη συγκεκριμένη χρήση του, το ταλκ έχει ακόμη αρκετές πρακτικές εφαρμογές που ίσως δεν γνωρίζετε. Για να τις δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω:

Βοηθάει στον καθαρισμό του κατοικίδιου σας 

παιδική πούδρα

Απομακρύνει εύκολα την άμμο από το σώμα σας

παιδική πούδρα
Κατά την επιστροφή σας από την παραλία και πριν μεταφέρετε όλη την άμμο μέσα στο σπίτι σας, ρίξτε λίγο ταλκ στα πόδια σας. Αυτό θα απορροφήσει όλη την υγρασία και η άμμος θα φύγει με ένα απλό τίναγμα.

«Διώχνει» τα μυρμήγκια 

παιδική πούδρα
Ρίξτε μεγάλη ποσότητα ταλκ στο δρόμο τους και θα εξαφανιστούν άμεσα αφού τους είναι αδύνατον να περπατήσουν πάνω στη λευκή ουσία.

Δείτε ακόμα:

Εννέα συμβουλές για την περιποίηση των μικρών μας φίλων

Βοηθάει τα πόδια σας να δείχνουν μεταξένια 

παιδική πούδρα
Αν θέλετε απαλά πόδια, απλώστε λίγο ταλκ σε στεγνά πόδια, πριν από το ξύρισμα. Θα κάνει το ξυραφάκι να γλιστράει πιο εύκολα και να κάνει τα πόδια σας απαλά και μεταξένια!

Βοηθάει στη λιπαρότητα του κεφαλιού

παιδική πούδρα
Αν δεν προλαβαίνετε να λουστείτε, βάλτε μια μικρή ποσότητα πούδρας στις ρίζες των μαλλιών σας. Η πούδρα θα τραβήξει την λιπαρότητα και εσείς θα δείχνετε σαν να έχετε βγει από το μπάνιο!

Βοηθάει στις φουσκάλες

παιδική πούδρα
Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια, σας προκαλούν φουσκάλες; Για να τις προλάβετε ρίξτε λίγο ταλκ στις γόβες σας.

Δείτε ακόμα:

Μικρές συμβουλές για μεγάλη ευκολία στην καθημερινότητά σας

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις