Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το μήνυμα του Πύρρου Δήμα για τον θάνατο της συζύγου του
ΕΛΛΑΔΑ

Το μήνυμα του Πύρρου Δήμα για τον θάνατο της συζύγου του

Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας με το μήνυμά του για τον θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας. Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της αγαπημένης του και μητέρας των παιδιών του, ο Πύρρος Δήμας μιλάει δημόσια για τον πόνο και την οδύνη που βιώνει. «Δυσκολεύομαι να βρω τα σωστά λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, μετά […]

Συγκλονίζει ο Πύρρος Δήμας με το μήνυμά του για τον θάνατο της συζύγου του, Αναστασίας.

Λίγες ημέρες μετά την κηδεία της αγαπημένης του και μητέρας των παιδιών του, ο Πύρρος Δήμας μιλάει δημόσια για τον πόνο και την οδύνη που βιώνει.

«Δυσκολεύομαι να βρω τα σωστά λόγια να σας ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση σας, μετά τον χαμό της Αναστασίας μου. Εγώ και η οικογένεια μου, μέσα στην οδύνη και στη συντριβή, αισθανθήκαμε σαν ζεστό χάδι παρηγοριάς τα λόγια και τα μηνύματά σας. Η Αναστασία αγωνίστηκε τρία χρόνια απέναντι στο καρκίνο».

Διαβάστε ακόμα: Ασύλληπτο πένθος για τον Πύρρο Δήμα

Ένιωσε την ανάγκη να εκφράσει ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο σε όσους βοήθησαν στην περιπέτεια υγείας της συζύγου του όσο και στον κόσμο που του συμπαραστάθηκε.

Και συνέχισε: «Στάθηκε γενναία. Ήταν πάντα γεμάτη δύναμη. Και αυτή η δύναμη δίνει σε μένα και στα παιδιά μας το κουράγιο να σταθούμε όρθιοι. Θα ήθελε να σας ευχαριστήσει όλους, έναν προς έναν για την ευγένεια και την καλοσύνη σας. Το κάνω εγώ και τα παιδιά εκ μέρους της».

«Αισθάνομαι επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω κάποιους ανθρώπους που έδωσαν τις γνώσεις, τον χρόνο και την εμπειρία τους για να βοηθήσουν την Αναστασία. Το κάνουν καθημερινά, προσφέροντας βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται. Να είστε όλοι καλά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις