Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Τα πέντε χαρακτηριστικά που σε κάνουν πολύ πιο ελκυστική
ΓΥΝΑΙΚΑ

Τα πέντε χαρακτηριστικά που σε κάνουν πολύ πιο ελκυστική

Κάθε γυναίκα έχει την δική της προσωπικότητα και ξεχωριστή ομορφιά, υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που τα προσέχουν περισσότερο οι άντρες. Ποια είναι όμως αυτά τα στοιχεία που κάνουν μια γυναίκα πιο ελκυστική; Δόντια Τα λευκά δόντια μπορούν να επηρεάσουν το πόσο ελκυστική δείχνεις στα μάτια ενός άντρα. Όταν μιλάμε για λευκά δόντια εννοούμε τα φυσικά και όχι τα […]

Κάθε γυναίκα έχει την δική της προσωπικότητα και ξεχωριστή ομορφιά, υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που τα προσέχουν περισσότερο οι άντρες. Ποια είναι όμως αυτά τα στοιχεία που κάνουν μια γυναίκα πιο ελκυστική;

Δόντια

Τα λευκά δόντια μπορούν να επηρεάσουν το πόσο ελκυστική δείχνεις στα μάτια ενός άντρα. Όταν μιλάμε για λευκά δόντια εννοούμε τα φυσικά και όχι τα πολύ άσπρα που μοιάζουν τελείως, μα τελείως ψεύτικα.

Κόκκικο κραγιόν

Το κόκκινο χρώμα είναι ως γνωστόν το χρώμα του πάθους και ειδικά όταν πρόκειται για κραγιόν, δείχνει πολύ ερωτικό στα γυναικεία χείλη. Κι εδώ όμως, μην το παρακάνεις.

Γοφοί

Πολλές γυναίκες προσπαθούν διαρκώς να χάσουν τα περιττά κιλάκια και μάλιστα στην περιφέρεια, αυτό είναι όμως το σημείο που αρέσει στους άντρες να έχει καμπύλες.

Μπορεί να θαυμάζουν τα μοντέλα, αλλά στην πραγματικότητα τους ελκύουν οι ζουμερές γυναίκες, με έντονη θηλυκότητα.

Καστανές- Μελαχρινές γυναίκες

Οι ξανθιές θεωρούνται πιο εντυπωσιακές, αλλά οι μελαχρινές είναι εκείνες που φημίζονται για τα ελκυστικά τους χαρακτηριστικά.

Λίγο μακιγιάζ

Μπορεί να θεωρούμε ότι αρέσουμε στους άντρες με περισσότερο μακιγιάζ, καθώς καλύπτει και την παραμικρή μας ατέλεια, αλλά αυτό είναι μύθος.

Οι άντρες σίγουρα προτιμούν την φυσική ομορφιά της γυναίκας, ακόμα και με τις ατέλειες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις