Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ταξιδιωτικό γραφείο «κόβει» τις εκδρομές στην Τουρκία- Αντίδραση στη σύλληψη των Ελλήνων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταξιδιωτικό γραφείο «κόβει» τις εκδρομές στην Τουρκία- Αντίδραση στη σύλληψη των Ελλήνων

Με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ορεστιάδα γνωστοποιεί πως  αναβάλλει όλα τα ταξίδια προς την Τουρκία, μέχρι να λήξει η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών. Το ταξιδιωτικό γραφείο ξεκινά ταξιδιωτικό εμπάργκο στην Αδριανούπολη, ως κίνηση διαμαρτυρίας, για την άμεση αποφυλάκιση των Ελλήνων στρατιωτικών. «Αγαπητοί συμπολίτες και πελάτες, το γραφείο μας αναβάλει κάθε εκδρομή προς […]

Με μια ανάρτηση στο διαδίκτυο ταξιδιωτικό γραφείο στην Ορεστιάδα γνωστοποιεί πως  αναβάλλει όλα τα ταξίδια προς την Τουρκία, μέχρι να λήξει η περιπέτεια των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

Το ταξιδιωτικό γραφείο ξεκινά ταξιδιωτικό εμπάργκο στην Αδριανούπολη, ως κίνηση διαμαρτυρίας, για την άμεση αποφυλάκιση των Ελλήνων στρατιωτικών.

«Αγαπητοί συμπολίτες και πελάτες,
το γραφείο μας αναβάλει κάθε εκδρομή προς Τουρκία επ’ αόριστον και έως τη λύση του προβλήματος ειρηνικά με τους γείτονές μας Τούρκους.

Ως δείγμα συμπαράστασης προς τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς που δεν υπήρχε κανένας λόγος κράτησης τους», γράφεται χαρακτηριστικά στη σελίδα του ταξιδιωτικού γραφείου «Alpino Tours» στο facebook.

Οι περισσότεροι επικρότησαν τη συγκεκριμένη κίνηση, αναφέροντας πως θα πρέπει να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο παράδειγμα και άλλα ταξιδιωτικά πρακτορεία της χώρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις