Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σκοπιανό: «Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκοπιανό: «Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει»

Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και υπάρχει πολιτική βούληση από τις δύο πλευρές για να επιλυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στο Σκοπιανό. «Η ευκαιρία για λύση που υπάρχει τώρα δεν θα είναι εύκολο να επανεμφανιστεί», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, σε συνέντευξη στο «Εθνος». Διαβάστε ακόμα: Κουμουτσάκος: «Παγίδα» η καθυστέρηση από Σκόπια […]

Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει και υπάρχει πολιτική βούληση από τις δύο πλευρές για να επιλυθεί ένα χρόνιο πρόβλημα, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης, αναφερόμενος στο Σκοπιανό.

«Η ευκαιρία για λύση που υπάρχει τώρα δεν θα είναι εύκολο να επανεμφανιστεί», τόνισε ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, σε συνέντευξη στο «Εθνος».

Διαβάστε ακόμα:

Κουμουτσάκος: «Παγίδα» η καθυστέρηση από Σκόπια

Ενώ συμπλήρωσε ότι οι όποιες επαφές σε επίπεδο πρωθυπουργών θα σημάνουν την ενεργοποίηση του οδικού χάρτη για την εφαρμογή της συμφωνίας, η οποία, εφόσον οριστικοποιηθεί, θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία για όλες τις χρήσεις και αναθεώρηση του συντάγματος της γείτονος χώρας.

Σε ερώτηση για τη θέση του Πάνου Καμμένου και αν θα ήταν έντιμη στάση η καταψήφιση της συμφωνίας, αλλά παραμονή του στην κυβέρνηση, ο κ. Κουβέλης απάντησε: «Τυχόν καταψήφιση της όποιας συμφωνίας στη Βουλή αποτελεί πολιτική επιλογή και δεν τίθεται ηθικό ζήτημα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις