Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο ISIS «απειλεί» ξανά τον Μέσι (pic)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ISIS «απειλεί» ξανά τον Μέσι (pic)

Ο ISIS επιστρέφει με νέα «απειλή» για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι ενόψει Μουντιάλ. Με μια ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, «απειλούν» εκ νέου τον Αργεντινό διεθνή ποδοσφαιριστή. Με την τρομοκρατική οργάνωση να εστιάζει στο μεγάλο «αστέρι» του ποδοσφαίρου, στέλνει ένα μήνυμα για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον ξανά για Καρνέζη Στη νέα […]

Ο ISIS επιστρέφει με νέα «απειλή» για τον διεθνή ποδοσφαιριστή Λιονέλ Μέσι ενόψει Μουντιάλ.

Με μια ανάρτηση στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, «απειλούν» εκ νέου τον Αργεντινό διεθνή ποδοσφαιριστή.

Με την τρομοκρατική οργάνωση να εστιάζει στο μεγάλο «αστέρι» του ποδοσφαίρου, στέλνει ένα μήνυμα για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ολυμπιακός: Ενδιαφέρον ξανά για Καρνέζη

Στη νέα φωτογραφία, ο Λιονέλ Μέσι εμφανίζεται γονατιστός και με κόκκινα ρούχα, δίπλα σε ένα ένοπλο άνδρα του ISIS, που τον κρατά από το κεφάλι. Και όλα αυτά με.. φόντο το στάδιο όπου θα γίνει ο τελικός του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Ο ISIS, στο πρόσφατο παρελθόν, έχει βάλει στο… στόχαστρό του και άλλους διεθνείς ποδοσφαιριστές, όπως τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ.

Στόχος των τζιχαντιστών να τρομοκρατήσουν. Εξάλλου, για τον ISIS, είναι συνηθισμένη η εν λόγω τακτική. Να διαρρέουν στον Τύπου τρομο-φωτογραφίες για να «σπείρουν» τον πανικό.

Δείτε και το σχετικό tweet:

https://twitter.com/allfootballapp/status/976109213486403584

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις