Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ο τέλειος τρόπος για να καθαρίσεις τα τζάμια απ’ έξω
PLUS

Ο τέλειος τρόπος για να καθαρίσεις τα τζάμια απ’ έξω

Τα περισσότερα σπίτια έχουν έστω ένα παράθυρο το οποίο είναι δύσκολο έως αδύνατον να καθαριστεί από την έξω μεριά. Αυτό συμβαίνει συνήθως με παράθυρα που βλέπουν σε φωταγωγό και είναι συρόμενα ή και με συρόμενα γενικά παράθυρα που όσο και να θέλετε σας είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσετε. Δείτε τη συσκευή που δίνει λύση στο […]

Τα περισσότερα σπίτια έχουν έστω ένα παράθυρο το οποίο είναι δύσκολο έως αδύνατον να καθαριστεί από την έξω μεριά. Αυτό συμβαίνει συνήθως με παράθυρα που βλέπουν σε φωταγωγό και είναι συρόμενα ή και με συρόμενα γενικά παράθυρα που όσο και να θέλετε σας είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσετε. Δείτε τη συσκευή που δίνει λύση στο πρόβλημά σας.

Η Like Magic Magnetic Glass Cleaner είναι μια μαγνητική συσκευή καθαρισμού τζαμιών την οποία μπορείτε να χρησιμοποιείτε για να καθαρίζετε όλα σας τα τζάμια μέσα-έξω με μια κίνηση.

Αυτή η συσκευή έχει σύστημα καθαρισμού χρησιμοποιώντας πανάκια με μικροϊνες αλλά και σύστημα στεγνώματος με λάστιχο υαλοκαθαριστήρα. Λειτουργεί με 2 πολύ ισχυρούς μαγνήτες που επιτρέπουν στα κομμάτια του να μένουν κολλημένα μεταξύ τους καθαρίζοντας με αυτόν τον τρόπο και τις δύο πλευρές των τζαμιών.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε για να καθαρίσετε με αυτή τη συσκευή είναι η εξής: Ξεκινάτε βουτώντας τα δύο πανάκια σε υγρό σαπούνι πιάτων και τρίβοντάς τα μεταξύ τους για να δημιουργήσουν σαπουνάδα.

Έπειτα ακουμπάτε το ένα πανάκι από την μέσα μεριά του τζαμιού και το άλλο ακριβώς από πίσω, από την έξω μεριά. Θέλετε ουσιαστικά το ένα πανάκι να εφάπτεται πάνω στο άλλο. Το καθάρισμα πλέον είναι εύκολη υπόθεση καθώς ό,τι κάνετε εσείς από μέσα θα γίνεται και απ’έξω και ό,τι καθαρίζετε από μέσα θα καθαρίζεται και απ’έξω. Τόσο απλό.

Ένας φυσικός τρόπος για να καθαρίσετε τα τζάμια σας είναι με ξίδι και νερό. Απλά ανακατέψτε 2 κ.σ. ξίδι με 4 λίτρα νερό και χρησιμοποιήστε το μείγμα για να καθαρίσετε τα τζάμια. Οι πολλές βρομιές θα απομακρυνθούν, ενώ στη συνέχεια μπορείτε να εφαρμόσετε και το Like Magic Magnetic Glass Cleaner.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις