Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

01

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΝΔ για Πολάκη: «Έπρεπε να έχει αποπεμφθεί»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για Πολάκη: «Έπρεπε να έχει αποπεμφθεί»

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ότι «ο τελικός αριθμός των θυμάτων “θολώνει” την εικόνα». «Η ύβρις του κ. Πολάκη ότι οι νεκροί στο Μάτι “θολώνουν την εικόνα” των επιδόσεων της κυβέρνησης επιβεβαιώνει τον κυνισμό που διατρέχει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την επιχείρηση συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει η […]

Νέα Δημοκρατία

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη ότι «ο τελικός αριθμός των θυμάτων “θολώνει” την εικόνα».

«Η ύβρις του κ. Πολάκη ότι οι νεκροί στο Μάτι “θολώνουν την εικόνα” των επιδόσεων της κυβέρνησης επιβεβαιώνει τον κυνισμό που διατρέχει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και την επιχείρηση συγκάλυψης που βρίσκεται σε εξέλιξη», αναφέρει η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

«Ο κ. Πολάκης έπρεπε να είχε αποπεμφθεί χθες, γιατί δεν νοείται άνθρωπος να προσβάλει νεκρούς. Όμως είναι εκεί για να στηρίζει και να εκτελεί οδηγίες του πρωθυπουργού. Άλλωστε, οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας».

Δείτε ακόμη:

Χρηστίδης κατά Πολάκη: «Είναι ντροπιαστικό»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις