Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / 4+1 μυστικά για να διαρκεί το άρωμα σας
ΓΥΝΑΙΚΑ

4+1 μυστικά για να διαρκεί το άρωμα σας

Πόσες φορές σας έχει τύχει να βρίσκεστε σε ένα χώρο και η διπλανή σας να μυρίζει τόσο όμορφα που να θέλετε να μείνετε κολλημένοι πάνω της; Εμένα, προσωπικά, πολλές φορές. Και αναρωτιέμαι τελικά, ποια μπορεί να είναι εκείνα τα μυστικά που μπορούν να βοηθήσουν το άρωμα μας να διαρκέσει πιο πολύ και να μυρίζουμε όλη […]

άρωμα

Πόσες φορές σας έχει τύχει να βρίσκεστε σε ένα χώρο και η διπλανή σας να μυρίζει τόσο όμορφα που να θέλετε να μείνετε κολλημένοι πάνω της; Εμένα, προσωπικά, πολλές φορές.

Και αναρωτιέμαι τελικά, ποια μπορεί να είναι εκείνα τα μυστικά που μπορούν να βοηθήσουν το άρωμα μας να διαρκέσει πιο πολύ και να μυρίζουμε όλη μέρα υπέροχα;

Σπιτική μάσκα με τριαντάφυλλο και καρύδι

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μικρά μυστικά και tips για να δεις και εσύ την διαφορά στην διάρκεια του αρώματος σου για να μυρίζεις υπέροχα από το πρωΐ έως το βράδυ.

Δοκιμάστε τα και θα μας θυμηθείτε:

Μην τρίβετε τους καρπούς σας

άρωμα

Πάντα, έχουμε την συνήθεια να τρίβουμε τους καρπούς μας όταν βάζουμε το αγαπημένο μας άρωμα γιατί πιστεύουμε ότι έτσι θα διαρκέσει περισσότερο. Οι ειδικοί, λοιπόν, ενημερώνουν ότι το τρίψιμο θα «σπάσει» το πρώτο κύμα μυρωδιάς του αρώματος μειώνοντας έτσι την διάρκεια του.

Πείτε όχι στις διαφορετικές μυρωδιές

άρωμα

Μπορεί το σαμπουάν με άρωμα καρύδας να σας θυμίζει ξέγνοιαστες καλοκαιρινές διακοπές, το αφρόλουτρο με γεύση σοκολάτα να σας κάνει να ονειρεύεστε…λαχταριστά γλυκά, όμως το μόνο καταφέρνετε είναι να μπερδεύετε τις μυρωδιές σας.

Προτιμήστε προϊόντα ίδιας μυρωδιάς για να την “κλειδώνετε” όσο το δυνατόν καλύτερα πάνω στην επιδερμίδα σας.

«Αιχμαλωτίστε» το άρωμα σας με baby oil ή λίγη βαζελίνη

άρωμα

Αφού επιλέξετε τα σημεία που θα βάλετε το αγαπημένο σας άρωμα, απλώστε λίγο άοσμο baby oil και, στη συνέχεια, ψεκάστε τα. Το λάδι θα «αιχμαλωτίσει» το άρωμα σας και η μυρωδιά του θα διαρκέσει όλη μέρα.

Για έξτρα μυρωδάτα μαλλιά

άρωμα

Όταν θα κάνετε το μπάνιο σας και βάλετε σαμπουάν, μαλακτική, μάσκες και ότι συνήθως βάζετε, κάντε μια πλεξούδα στα μαλλιά σας αφού πρώτα τα στεγνώσετε όσο χρειάζεται να φύγει η περιττή υγρασία από πάνω τους. Το επόμενο πρωί, όταν θα τα λύσετε, το άρωμα τους θα ξεχυθεί παντού και θα μυρίζετε υπέροχα όλη μέρα.

«Στρώματα» του αγαπημένου αρώματος

άρωμα

Αν έχετε διαλέξει πως σας αρέσει το άρωμα καρύδας, σοκολάτας ή οτιδήποτε άλλο, αγοράστε προϊόντα σε διαφορετικές υφές  αλλά με την ίδια μυρωδιά. Έτσι εφαρμόζοντας λάδι ή  κρέμα σώματος θα φτιάξετε διαφορετικές «στρώσεις» του ίδιου αρώματος με αποτέλεσμα την διάρκεια του όλη την ημέρα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις