Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Ερωτεύσιμα χέρια σε κάθε ηλικία- Πώς θα τα αποκτήσεις
ΓΥΝΑΙΚΑ

Ερωτεύσιμα χέρια σε κάθε ηλικία- Πώς θα τα αποκτήσεις

Η ηλικία μιας γυναίκας λένε ότι φαίνεται κυρίως από τον λαιμό και τα χέρια της, μιας και σε εκείνα τα σημεία το δέρμα χαλαρώνει πιο εύκολα. Το πλύσιμο των χεριών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και δυστυχώς, πολλές από εμάς δεν δίνουν και πολύ σημασία. Χρησιμοποιώντας σκληρά ή αντιβακτηριακά σαπούνια μπορεί να καταφέρεις να αφαιρέσεις την […]

Η ηλικία μιας γυναίκας λένε ότι φαίνεται κυρίως από τον λαιμό και τα χέρια της, μιας και σε εκείνα τα σημεία το δέρμα χαλαρώνει πιο εύκολα.

Το πλύσιμο των χεριών παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και δυστυχώς, πολλές από εμάς δεν δίνουν και πολύ σημασία.

Χρησιμοποιώντας σκληρά ή αντιβακτηριακά σαπούνια μπορεί να καταφέρεις να αφαιρέσεις την υγρασία που χρειάζεται να έχουν. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ενυδατικά σαπούνια και κρεμοσάπουνα.

Εξίσου σημαντική όμως είναι και η θερμοκρασία του νερού κατά την διάρκεια του πλυσίματος, καθώς το ζεστό νερό μπορεί να καταστρέψει το προστατευτικό στρώμα του δέρματος με αποτέλεσμα να κάνει το δέρμα σου πιο θαμπό.

Φορώντας γάντια στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού που έχουν να κάνουν με το νερό θα έχεις σαν αποτέλεσμα να προστατέψεις το δέρμα σου.

Το απόλυτο μυστικό για να διατηρηθεί νεότερο και πιο απαλό το δέρμα σου είναι να το κρατάς διαρκώς ενυδατωμένο. Επέλεξε λοιπόν μια καλής ποιότητας ενυδατική κρέμα και χρησιμοποίησε την όσο πιο συχνά μπορείς ή έστω τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.

Η ενυδατική κρέμα από μόνη της δεν μπορεί να κάνει θαύματα, αν όμως χρησιμοποιήσεις ένα καλό scrub μία φορά την εβδομάδα θα δεις τρομερή διαφορά.

Φρόντισε τα χέρια σου, γιατί γερνούν πολύ γρήγορα και προσθέτουν χρόνια, όταν μπορούμε να τα… κρύψουμε!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις