Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επιμένουν στην ΝΔ – Κικίλιας: Εκλογές εδώ και τώρα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένουν στην ΝΔ – Κικίλιας: Εκλογές εδώ και τώρα

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε εκ νέου ο Βασίλης Κικίλιας στον Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την άρνησή του να δεχθεί την τροπολογία της ΝΔ για τη μη περικοπή των συντάξεων. «Ο κ. Τσίπρας κόβει πάνω από 2,5 εκατομμύρια συντάξεις ανερυθρίαστα», είπε ο κ. Κικίλιας στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά και επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για […]

Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε εκ νέου ο Βασίλης Κικίλιας στον Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την άρνησή του να δεχθεί την τροπολογία της ΝΔ για τη μη περικοπή των συντάξεων.

«Ο κ. Τσίπρας κόβει πάνω από 2,5 εκατομμύρια συντάξεις ανερυθρίαστα», είπε ο κ. Κικίλιας στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Αυτιά και επανέλαβε το αίτημα της ΝΔ για εκλογές το ταχύτερο δυνατόν.

Η μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ, από τον Γιάννη Ντσούνο

«Το θέμα των συντάξεων δεν λύνεται ανάμεσα σε ένα τσιγάρο κι έναν καφέ, θέλει σοβαρή μελέτη και όπως είπε και ο πρωθυπουργός όλα θα γίνουν στην ώρα τους», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μάρδας.

Η Εύη Χριστοφιλοπούλου επισήμανε ότι δεν επιτρέπεται να παίξει ο πρωθυπουργός προεκλογικά παιχνίδια στις πλάτες των συνταξιούχων με αναβολή των περικοπών για έξι μήνες. Αν θέλει πραγματικά να μην περικοπούν οι συντάξεις δεν έχει παρά να υιοθετήσει την πρόταση νόμου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, συμπλήρωσε η βουλευτής.

«Στα πρότυπα της Βόρειας Κορέας ο ΣΥΡΙΖΑ»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις