Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ποιος τρολάρει ποιον… Η Queen Σπυροπούλου “αναπνέει” και το Twitter παίρνει φωτιά!
LIFESTYLE

Ποιος τρολάρει ποιον… Η Queen Σπυροπούλου “αναπνέει” και το Twitter παίρνει φωτιά!

Αν και το Survivor δεν θυμίζει σε τίποτα το περσινό, ούτε σε νούμερα τηλεθέασης ούτε και σε… ενδιαφέρον, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ο λόγος να το δεις! Η άλλοτε σταρ του Alpha και κεντρική παρουσιάστρια έχει αποκτήσει από το πουθενά φανατικούς θαυμαστές, αλλά και haters. Η Κωνσταντίνα προσπαθεί πάντα on camera να λέει πως θα κάνει […]

Αν και το Survivor δεν θυμίζει σε τίποτα το περσινό, ούτε σε νούμερα τηλεθέασης ούτε και σε… ενδιαφέρον, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι ο λόγος να το δεις!

Η άλλοτε σταρ του Alpha και κεντρική παρουσιάστρια έχει αποκτήσει από το πουθενά φανατικούς θαυμαστές, αλλά και haters.

Η Κωνσταντίνα προσπαθεί πάντα on camera να λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για την ομάδα της, πώς κάνει πίσω όταν οι συμπαίχτες της βάζουν τους πιο δυνατούς μπροστά και φυσικά ότι έχει πάει στον Άγιο Δομίνικο για να χάσει και κανένα κιλάκι.

Η Ξένια μετά την ήττα τους στον αγώνα, αναφέρθηκε στην κάμερα του Survivor για την έντονη θέληση της παρουσιάστριας να αγωνιστεί: «Σήμερα όταν ήρθε η στιγμή να επιλέξουμε ποιοι παίκτες θα αγωνιστούν, η Κωνσταντίνα συμφώνησε να παίξει στον πρώτο γύρο και μετά μόνο αν χρειαστεί. Ποιος είπε ότι δεν της δίνουμε ευκαιρία; Η Κωνσταντίνα μιλάει όποτε τη συμφέρει να μιλήσει. Αυτή έχει το πρόβλημα, εμείς δεν έχουμε πρόβλημα και αν παρεξηγείται, παρεξηγείται μόνη της. Αν έχεις πρόβλημα κορίτσι μου, έλα και μίλα. Παιδιά θέλω να παίξω!».

Μάλιστα την ίδια άποψη φάνηκε να έχει και η Κατερίνα Δαλάκα: «Αν αλλάζουν τα πράγματα και νιώθει παρεξηγημένη, εγώ δεν μπορώ να φταίξω σε κάτι, απλά λέω τη γνώμη μου. Πρέπει να μάθει η Κωνσταντίνα και η κάθε Κωνσταντίνα ότι ό,τι γίνεται, γίνεται για την ομάδα. Μαζί κερδίζουμε, μαζί γελάμε, μαζί κοιμόμαστε, μαζί χάνουμε. Αυτή τη στιγμή την κρίσιμη που έχουμε χάσει δύο φορές πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι από ποτέ αλλιώς θα μας πάρει ο κατήφορος…».

Από την πλευρά της η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δήλωσε: «Πάντα λέω την άποψή μου απλά έχω μάθει να κάνω πίσω για το κοινό καλό και αν δεν είμαι σίγουρη ότι θα φέρω νίκη έχω μάθει για το κοινό καλό να κάνω πίσω».

Βέβαια, είναι αξιοσημείωτο πως η ξανθιά Κωνσταντίνα φέρνει νίκες, από ‘κει που δεν το περίμενε κανείς…

Από την άλλη, η Κωνσταντίνα πάλι μας «κούφανε» στο παιχνίδι ερωτήσεων με έπαθλο γλυκό τιραμισού.

Η Σπυροπούλου από την ομάδα των Διασήμων και η Ροδάνθη από την ομάδα των Μαχητών ρωτήθηκαν ποιο είναι το κατά μέσο όρο ποσοστό των γυναικών που φτάνουν σε οργασμό κατά τη σεξουαλική πράξη. Τα δύο κορίτσια προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους. 69% απάντησε η Ροδάνθη ενώ 71% η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Γιατί δεν τελειώνουν;», ανέφερε η παρουσιάστρια μετά την επέμβαση των συμπαικτριών της ότι έγραψε μεγάλο ποσοστό. Τελικά η σωστή απάντηση ήταν 29% με την Κωνσταντίνα να μη μπορεί να πιστέψει τα αυτιά της!

«Το 71% από πού το σκέφτηκες;», αναρωτιέται ο Σάκης με την ίδια να απαντά: «Βιωματικά και μόνο! Από φίλους και φίλες; Δεν ξέρω! Δόξα τω Θεώ!».

https://twitter.com/NancyDim1977/status/965717079549730816

https://twitter.com/23AlekSs/status/965711950008242178

https://twitter.com/tsak_kelly/status/965693018908000256

https://twitter.com/BasilisPetrakis/status/965692726460211201

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις