Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Επίθεση σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Επίθεση σε σύνδεσμο του ΠΑΟΚ

Επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι σε γραφεία συνδέσμου του ΠΑΟΚ το βράδυ της Παρασκευής (23/03). Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια ομάδα ατόμων, κρατώντας φωτοβολίες, πέτρες και ξύλα, επιτέθηκαν στα γραφεία του συνδέσμου. Η ομάδα αποτελούνταν από περίπου 70 με 80 άτομα και δεν έφεραν διακριτικά ομάδας. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21.00 στην οδό Μενάνδρου 58, στο κέντρο της Αθήνας. Διαβάστε ακόμα: Έρχεται η […]

Επίθεση πραγματοποίησαν άγνωστοι σε γραφεία συνδέσμου του ΠΑΟΚ το βράδυ της Παρασκευής (23/03).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μια ομάδα ατόμων, κρατώντας φωτοβολίες, πέτρες και ξύλα, επιτέθηκαν στα γραφεία του συνδέσμου.

Η ομάδα αποτελούνταν από περίπου 70 με 80 άτομα και δεν έφεραν διακριτικά ομάδας. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21.00 στην οδό Μενάνδρου 58, στο κέντρο της Αθήνας.

Διαβάστε ακόμα:

Έρχεται η απόφαση για πρωτάθλημα και ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Οι άγνωστοι πέταξαν ναυτικές φωτοβολίδες, πέτρες, ξύλα και άλλα αντικείμενα. Εκείνη την ώρα, μέσα στα γραφεία του συνδέσμου βρίσκονταν 4 άτομα, αλλά ευτυχώς δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί.

Να σημειωθεί πως την ώρα που έφευγαν, πυρπόλησαν 3 αυτοκίνητα κατοίκων της περιοχής. Για την επίθεση δεν έγιναν προσαγωγές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις