Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ανησυχεί για τις ληστείες ποδοσφαιριστών ο Εμενίκε
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανησυχεί για τις ληστείες ποδοσφαιριστών ο Εμενίκε

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου Την αγωνία του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ο Εμάνουελ Εμενίκε, για τα κρούσματα ληστείας που έχουν σημειωθεί σε σπίτια ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, και το έκανε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter. Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει πέσει θύμα ληστείας, όπως και άλλοι συμπαίκτες του που μένουν στα νότια προάστια, ο Προτό, ο […]

– του Αντώνη Γεωργακόπουλου

Την αγωνία του αποφάσισε να δημοσιοποιήσει ο Εμάνουελ Εμενίκε, για τα κρούσματα ληστείας που έχουν σημειωθεί σε σπίτια ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, και το έκανε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο twitter.

Ο Νιγηριανός επιθετικός έχει πέσει θύμα ληστείας, όπως και άλλοι συμπαίκτες του που μένουν στα νότια προάστια, ο Προτό, ο Οφόε, ο Καρσελά και ο Ελαμπντελαουί.

Η ανησυχία του είναι έντονη και αυτό ακριβώς ανέφερε σε αυτό που έγραψε:

«Ξένοι παίκτες ληστεύονται σχεδόν καθημερινά στην Αθήνα και κανένας δε νοιάζεται. Από τότε που λήστεψαν εμένα, πέντε ξένοι παίκτες έχουν βιώσει κάτι τέτοιο και ουδείς θα νοιαστεί μέχρι να σκοτωθεί κάποιος. Μέσα στο σπίτι μου δεν μπορώ να κοιμηθώ 100% τα βράδια και είναι μεγάλο κρίμα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις