Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Νέγκα – Σάττι MAD: “Δεν αισθάνθηκα ότι αμαύρωσα τη χαρά της με τη δήλωσή μου”
LIFESTYLE

Νέγκα – Σάττι MAD: “Δεν αισθάνθηκα ότι αμαύρωσα τη χαρά της με τη δήλωσή μου”

Νέγκα - Σάττι MAD: Τη θεωρώ καλή τραγουδίστρια, αλλά ανεξαρτήτως αυτού του πράγματος, είχα εκφράσει την αντίθεσή μου με τη συμπεριφορά της, πρόσθεσε

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε για το σχόλιο που έκανε στη Μαρίνα Σάττι, στα Mad VMA, την ώρα που της παρέδωσε το βραβείο της καλύτερης ποπ καλλιτέχνιδας. Η παρουσιάστρια μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» και μίλησε για το συμβάν, εξηγώντας πως δεν ήθελε να σχολιαστεί τόσο το θέμα, ενώ τόνισε πως κατά τη γνώμη της, δεν αμαύρωσε τη χαρά της Σάττι.

Eνθουσιασμένος ο Πασχαλάκης με τη Λιόλιου: Πέρα του ότι είναι καλή τραγουδίστρια, είναι και πάρα πολύ όμορφη από κοντά

Η Αθηναΐδα Νέγκα της είπε, την ώρα που της έδινε το βραβείο: «Είμαι εδώ για να βραβεύσω, τον Καλύτερο Ποπ Καλλιτέχνη. Θα μπορούσα να χασμουρηθώ, αλλά δεν θα το κάνω γιατί την εκτιμώ πάρα πολύ σαν τραγουδίστρια, αν και διαφωνώ μαζί της. Μαρίνα έλα», αναφερόμενη στο χασμουρητό της τραγουδίστριας στη Eurovision, την ώρα που έδινε συνέντευξη Τύπου η Ισραηλινή διαγωνιζόμενη.

Μιλώντας στο Πρωινό ΣουΣού, η Αθηναΐς Νέγκα είπε,

«Πραγματικά, θεωρώ καλή τραγουδίστρια τη Μαρίνα Σάττι, αλλά ανεξαρτήτως αυτού του πράγματος, είχα εκφράσει την αντίθεσή μου με τη συμπεριφορά της. Οπότε, επειδή εγώ από τη φύση μου είμαι έτσι σαν άνθρωπος, σκέφτηκα ότι πρέπει να της δώσω το βραβείο, αλλά και να πω ότι διαφωνώ μαζί της». «Δεν ήθελα να γίνει κανένας χαμός και δεν έχει γίνει και κανένας χαμός. Δεν έχει γίνει δηλαδή, σεισμός παγκοσμίως, ο πλανήτης συνεχίζει και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα στην επικαιρότητα. Θέλω να πω όμως ότι και το παιδί μου να βράβευε κάποιος και να του έλεγε “είσαι καλός ή καλή σε αυτό που κάνεις, αλλά διαφωνώ μαζί σου”, δεν θα το θεωρούσα τόσο τρομακτικό. Αυτή είναι η δική μου στάση και η δικιά μου διάθεση».

Τέλος, τόνισε πως θεωρεί ότι δεν επηρέασε καθόλου τη Μαρίνα Σάττι ψυχολογικά, σε αυτή την ξεχωριστή της στιγμή. «Δεν αισθάνομαι ότι αμαυρώνω την χαρά ενός ανθρώπου. Ξέρετε, πάρα πολλοί σπουδαίοι καλλιτέχνες διεθνώς είναι αμφιλεγόμενοι για πολύ πιο σοβαρά θέματα. Δεν χάνουν την λάμψη τους», σημείωσε. Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Δεν πέρασα άσχημα στα Mad VMA, μια χαρά πέρασα κι είναι τιμή μου να τιμώ καλλιτέχνες. Ίσως όμως, το ότι εγώ έχω άποψη κι είμαι λίγο πιο “βαριά”, λίγο πιο μεγάλη σε ηλικία, να μην ταιριάζει με τον χαρακτήρα του θεσμού».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις