Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 αποτελέσματα: Δείτε τους πίνακες
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 αποτελέσματα: Δείτε τους πίνακες

ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2023 αποτελέσματα: Εκδόθηκαν οι οριστικοί πίνακες εκπαιδευτικών Γενικής Παιδείας από τους οποίους θα προκύψουν οι αναπληρωτές την επόμενη σχολική χρονιά

Σήμερα (13/06) εκδόθηκαν οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης και απορριπτέων της προκήρυξης 1ΓΕ/2023 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 5/20.2.2023/τ. ΑΣΕΠ) για τη διαδικασία κατάταξης με σειρά προτεραιότητας, υποψηφίων εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 και ΠΕ73, πρωτοβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και κλάδου ΠΕ79 (ειδικότητες ΠΕ79.01 και ΠΕ79.02) πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης, κατά κλάδο και ειδικότητα καθώς και ανά μουσική ειδίκευση, κατηγορίας Π.Ε.

Οι τελικοί αξιολογικοί πίνακες κατάταξης αποστέλλονται στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθούν στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ. Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης. Δείτε τους πίνακες, ΕΔΩ.

Οι αναπληρωτές για την ερχόμενη σχολική χρονιά

Να σημειωθεί ότι από τους τελικούς αξιολογικούς πίνακες εκπαιδευτικών που δημοσίευσε σήμερα το ΑΣΕΠ θα προκύψουν οι αναπληρωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί στα σχολεία όλης της χώρας την ερχόμενη σχολική χρονιά. Το ΑΣΕΠ εξέδωσε τον Ιούλιο του 2023 τους προσωρινούς πίνακες της προκήρυξης 2ΓΕ/2023 από τους οποίους το υπουργείο Παιδείας «άντλησε» φέτος τους χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς που χρειάστηκαν οι σχολικές μονάδες όλης της χώρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις