Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λάκης Λαζόπουλος – Αλ Τσαντίρι Νιούζ 2024: Επιστρέφει θεατρικά και όχι τηλεοπτικά
LIFESTYLE

Λάκης Λαζόπουλος – Αλ Τσαντίρι Νιούζ 2024: Επιστρέφει θεατρικά και όχι τηλεοπτικά

Λάκης Λαζόπουλος - Αλ Τσαντίρι Νιούζ 2024: Υπάρχουν πολλοί τρόποι που μπορείς να ερμηνεύσεις αυτό το οποίο συμβαίνει. Μπορεί κάποιος να το μεταφράσει εντελώς διαφορετικά.

Ο επιτυχημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Λάκης Λαζόπουλος, βρέθηκε καλεσμένος την Κυριακή(26/5), στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» με τη Σίσσυ Χρηστίδου και την παρέα της, και μίλησε για τη θεατρική του επιστροφή στο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» την Τετάρτη 28/5 στο Christmas Theater. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, έκανε αναφορά για τη σάτιρα που ασκεί μέσα από τα έργα του και δήλωσε χαρακτηριιστικά:  Δεν φτάνω σε ακραία πράγματα. Θα φτάσουμε σε ένα σημείο στο οποίο θα πρέπει να σηκώσουμε την Βλαχοπούλου από το μνήμα να πάει να ζητήσει συγγνώμη από τη Σούζη, ενώ είναι σίγουρο ότι η Σούζη και τρώει και ψεύδεται. Μερικά πράγματα πρέπει να λέγονται και μερικά πράγματα λέγονται και χαριτωμένα και πράγματα λέγονται και με καμία κακή διάθεση.

Και πρόσθεσε: «Για μένα σημασία έχει ο τρόπος που λες κάτι, να μην το λες σε άγνωστο κόσμο, να μη θίγεις κανέναν άνθρωπο αλλά, αν σε ρωτήσει ένας άνθρωπος «πώς είμαι;», να μην του πεις για λόγους πολιτικής ορθότητας ότι είναι μια χαρά ενώ είναι 200 κιλά», τονίζει ο ηθοποιός. Νομίζω ότι η τηλεόραση αυτήν την στιγμή έχει τέτοια φοβικά σύνδρομα που δε θα τολμούσε να αντέξει το “Αλ Τσαντίρι”. Δείχνει ακριβώς και την αδυναμία της τηλεόρασης να ξεπεράσει τα φοβικά της σύνδρομα. Η τηλεόραση δεν έρχεται σε μένα, δεν ξέρει τι θα ειπωθεί, δεν έχουν τη δυνατότητα να αφήσουν ένα πράγμα να λειτουργήσει απολύτως ελεύθερα», σημειώνει αμέσως μετά ο Λάκης Λαζόπουλος, απαντώντας στο γιατί το «Τσαντίρι» επιστρέφει θεατρικά και όχι τηλεοπτικά. Κάθε σάτιρα δεν είναι ίδια. Είναι μια συγκεκριμένη εκπομπή. Περιμένω να γίνει η παράσταση, να μου φύγει το άγχος, να τελειώσει. Όσο περνούν τα χρόνια αγχώνομαι χειρότερα, είναι σαν να μην το έχω ξανακάνει ποτέ στη ζωή μου, νομίζω ότι θα τα κάνω όλα λάθος, δεν κοιμάμαι το βράδυ», παραδέχεται χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις