Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Τζάμπολ της Αγάπης – Χαλάνδρι 2024: Για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Τζάμπολ της Αγάπης – Χαλάνδρι 2024: Για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού

Τζάμπολ της Αγάπης - Χαλάνδρι 2024: Ο Δήμος Χαλανδρίου, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το προπονητικό πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής – «Τζάμπολ της Αγάπης».

Ο Δήμος Χαλανδρίου, εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το προπονητικό πρόγραμμα Ειδικής Καλαθοσφαιρικής Αγωγής – «Τζάμπολ της Αγάπης» για τα παιδιά που βρίσκονται στο φάσμα του αυτισμού, το οποίο αποτελεί το πρώτο πρόγραμμα διδασκαλίας ειδικής καλαθοσφαιρικής  αγωγής στην Ελλάδα. Σκοπός – στόχος του εκπαιδευτικού αθλητικού προγράμματος, το οποίο διαθέτει την ειδική πιστοποίηση πρωτοβάθμιας κοινωνικής φροντίδας, είναι η συνεκπαίδευση των παιδιών, μέσω του αθλήματος του μπάσκετ, με αλλά παιδιά και η αποδοχή τους εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου.

Η εν  λόγω δράση, θα πραγματοποιηθεί τις  Τετάρτες  5/6 και 12/6, στο κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Πέρκιζας», ώρες 17:00 – 18:15 και τα τμήματα θα δημιουργηθούν με βάση την εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους γονείς / κηδεμόνες των παιδιών που ανήκουν στο φάσμα. Σκοπός του Δήμου Χαλανδρίου, είναι να συνεχίσει και να διευρύνει, στο μέλλον, την ανωτέρω συνεργασία, βάσει της εκδήλωσης ενδιαφέροντος, προκειμένου να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στην εν λόγω πρωτοβουλία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις