Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / θερινό Σινεμά Πειραιάς 2024: “Ζωντανεύει” ο Όρμος της Αφροδίτης
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

θερινό Σινεμά Πειραιάς 2024: “Ζωντανεύει” ο Όρμος της Αφροδίτης

θερινό Σινεμά Πειραιάς2024: Προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2024.

Για άλλη μια χρονιά, ο Όρμος  της Αφροδίτης στην Πειραϊκή,  μία από τις ομορφότερες περιοχές του Πειραιά, μετατρέπεται σε θερινό σινεμά και προσφέρει μια ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία, στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Θάλασσας 2024. Στα χιλιοτραγουδισμένα βράχια της Πειραϊκής, αύριο Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο με σεζλόνγκ, καρέκλες σκηνοθέτη και μαξιλάρες οι κάτοικοι αλλά και επισκέπτες από όλη την Αττική,  θα έχουν τη χαρά να περάσουν μοναδικές στιγμές, με ταινίες που αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το κοινό. Πριν τις προβολές, τους θεατές θα ψυχαγωγήσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Πειραιά.

Οι  ταινίες και οι ώρες προβολής για παιδιά και ενήλικες για το Σάββατο 25 Μαΐου, είναι οι εξής :

  • Στις 20:30 «Στο στοιχείο τους» παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων.
  • Στις 22:30 «Μυστήριο στη Βενετία» Ο Ηρακλής Πουαρό σε νέες περιπέτειες.

Οι  ταινίες και οι ώρες προβολής για παιδιά και ενήλικες για την Κυριακή 26 Μαΐου,  είναι οι εξής :

  • 20:30  «Η Μικρή Γοργόνα» παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων
  • 22:30  «Δύο Εισιτήρια για Κυκλάδες» Γαλλική Κομεντί

Ποιοι διοργανώνουν αυτήν την ξεχωριστή δράση

Η ξεχωριστή αυτή δράση, πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, το Destination Piraeus και τον Σύλλογο  Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Άγιος Νικόλαος». Οι  «Ημέρες Θάλασσας» διοργανώνονται από τον Δήμο Πειραιά και το Destination Piraeus, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Εθνικής Άμυνας, Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, Τουρισμού και του Ε.Ο.Τ. και σε συνδιοργάνωση με το Plus Πειραιάς, το Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, την ΚΟ.Δ.Ε.Π., τη Δημοτική Ραδιοφωνία Πειραιά «Κανάλι 1 – 90,4 FM»,  στο πλαίσιο της E.M.D. (European Maritime Day). Αναλυτικά το πρόγραμμα των Ημερών Θάλασσας 2024, πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης στο:  www.imeresthalassas.gr «Ακολουθήστε» τους επίσημους λογαριασμούς της διοργάνωσης στα κοινωνικά δίκτυα,  https://www.facebook.com/ImeresThalassas και https://www.instagram.com/imeresthalassas για να μαθαίνετε τα νέα, πληροφορίες για δράσεις και εκδηλώσεις, με  φωτογραφίες και live μεταδόσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις