Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουτσούμπας TikTok: “Πρώτη η ΔΑΠ;”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτσούμπας TikTok: “Πρώτη η ΔΑΠ;”

Κουτσούμπας TikTok: Με υπόκρουση το Zari της Μαρίνας Σάττι!

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας δεν έχασε την ευκαιρία να… τρολάρει για την επικράτηση της Πανσπουδαστικής στις φοιτητικές εκλογές, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έδωσε τουλάχιστον η φοιτητική παράταξη του κόμματος. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ανάρτησε βίντεο στο ΤikΤok, όπου ξεκινά διαβάζοντας εφημερίδα, στην οποία υποτίθεται ότι αναφέρεται πως η ΔΑΠ πήρε 40% στις φοιτητικές εκλογές… «40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα;» λέει ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, υπό τους ήχους του… Ζαριού της Μαρίνας Σάττι.

«Όσες επιστολές και να στείλει ο κ. Μητσοτάκης στην Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, την πραγματική απάντηση ήδη την έχει πάρει χθες από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες όλης της χώρας, που ανέδειξαν την Πανσπουδαστική πρώτη δύναμη ξανά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά» λέει ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε πιο σοβαρό ύφος. Ο κ. Κουτσούμπας καλεί τους φοιτητές και τις φοιτήτριες να δώσουν το ίδιο μήνυμα ξανά στην κάλπη στις 9 Ιουνίου, «ενισχύοντας μαζικά το ΚΚΕ».

 

@twra_kke 📌Ο Δ. Κουτσούμπας σχολιάζει τα αποτελέσματα των φοιτητικών εκλογών στο TikTok! 🔴40% η ΔΑΠ; Καλά, από πότε είναι αυτή η εφημερίδα; ‼️Hint: Ο Κ. Μητσοτάκης πήρε απάντηση από τους φοιτητές! #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ #κκε #kke #κνε #kne #φοργιου #φοργιουπειτζ #mpesfy #foryou #foryoupage #euelections2024 #ekloges #europeanunion #mitsotakis #koutsoumpas #οχι_στα_ιδιωτικα_πανεπιστημια #zari #marinasatti #dap #dapndfk #foititikizwh #foititria #fypシ゚ ♬ ZARI – Marina Satti

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις