Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

16

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ολυμπιακός 100 χρόνια σήμα: Το νέο επετειακό έμβλημα – Βίντεο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός 100 χρόνια σήμα: Το νέο επετειακό έμβλημα – Βίντεο

Ολυμπιακός 100 χρόνια σήμα: «Κόκκινο για το πάθος μας, λευκό για την αγνή μας αγάπη, χρυσό για τη θρυλική μας δόξα και Ιστορία».

Περίπου μια εβδομάδα πριν τον τελικό του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαΐου, μεταξύ του Ολυμπιακού και  της Φιορεντίνα δρακόντια μέτρα, ο Ολυμπιακός παρουσίασε την Τετάρτη (22/5) τα νέα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2024-25, καθώς παράλληλα και το νέο σήμα που θα φέρει ο σύλλογος σε όλα του τα τμήματα τη νέα σεζόν, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων ζωής του Θρύλου. Το επετειακό σήμα που παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, θα κοσμεί όλα τα τμήματα του Συλλόγου, σε όλα τα σπορ τη νέα χρονιά.Το λογότυπο θα είναι κοινό για όλα τα τμήματα του συλλόγου από τη νέα χρονιά για να τονιστεί ότι είναι μια ενιαία και αδιαίρετη η οικογένεια του κλαμπ. Στο επετειακό σήμα ξεχωρίζει η παραδοσιακή γραμματοσειρά μέσα σε χρυσές δάφνες όπου αναγράφεται «100 χρόνια» για τον κορυφαίο πολυαθλητικό σύλλογο στη χώρα. «Κόκκινο για το πάθος μας, λευκό για την αγνή μας αγάπη, χρυσό για τη θρυλική μας δόξα και Ιστορία».

Τη συνέντευξη Τύπου των εισιτηρίων διαρκείας παρουσίασε ο Γενικός Διευθυντής και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, όπως και ο υπεύθυνος διαχείρισης των εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Μπαντούνας. Ο κ. Κώστας Καραπαπάς πήρε πρώτος το λόγο τονίζοντας αρχικά: «Αυτή η χρονιά που έρχεται είναι ιδιαίτερη, γιατί ο σύλλογος συμπληρώνει 100 χρόνια και μπαίνουμε σε μία περίοδο εορτασμών και σε μία περίοδο που όλοι πρέπει να αναπολούμε τη δόξα αυτού του συλλόγου, να τη στηρίζουμε ώστε να μεγαλώνει και να γιγαντώνεται. Και βέβαια να είμαστε όλοι μας κοντά στο σύλλογο γιατί θα ακολουθήσουν οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια. Δε θα μπορούσε λοιπόν να ξεκινήσει καλύτερα η χρονιά από την παρουσίαση του επετειακού εμβλήματος του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια. Είναι το έμβλημα το οποίο θα φέρουν όλες οι ομάδες του Ολυμπιακού την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Δηλαδή το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και όλες οι ομάδες του Ερασιτέχνη θα έχουμε κοινό λογότυπο για να τονίσουμε πως ο Ολυμπιακός είναι ένας, αδιαίρετος, ενιαίος και βεβαίως είναι μία μεγάλη οικογένεια. Για εμένα η μεγαλύτερη οικογένεια που υπάρχει στην Ελλάδα, η μεγαλύτερη κοινωνική ομάδα, ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος. Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τα χρώματά μας συμβολίζουν το πάθος και την αγνότητα, το κόκκινο και το λευκό, το ερυθρόλευκο. Αυτό είναι το οποίο προφανώς επικρατεί και στο επετειακό έμβλημα. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, έχουμε ετοιμάσει ένα μικρό βίντεο το οποίο θα αποκαλύψει το έμβλημα αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις