Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κασσελάκης – Χαμάς: Η αντίδραση του πρέσβη του Ισραήλ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κασσελάκης – Χαμάς: Η αντίδραση του πρέσβη του Ισραήλ

Ο Νόαμ Κατς απαντά στον Κασσελάκη με το βίντεο των ομήρων -Πώς λες ότι ένα μέρος της Χαμάς είναι τρομοκράτες;

Την αντίδραση του πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα, Νόαμ Κατς, προκάλεσε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη ότι μέρος, μόνο, της Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες. Ο Ισραηλινός πρέσβης παραθέτει το σκληρό βίντεο που ανήρτησε με τις κακοποιημένες έφηβες ισραηλινές ομήρους της Χαμάς και επικαλείται τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χθες στο Attica TV, ότι «η Χαμάς έχει ένα μέρος το οποίο, όντως, κάνει τρομοκρατικές ενέργειες» και τον κατακεραυνώνει:

«Είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες. Η Χαμάς είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκιά της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου».

Αναλυτικά η ανάρτηση του πρέσβη του Ισραήλ:

«Ακουσα μέρος της συνέντευξης του αρχηγού του #ΣΥΡΙΖΑ @skasselakis στην τηλεόραση του Alpha (σ.σ. εννοεί ΑΤΤΙΚΑ TV). Ο ισχυρισμός ότι ”μέρος της #Χαμάς πραγματοποιεί τρομοκρατικές ενέργειες” είναι σαν να ισχυρίζεται κάποιος ότι μόνο ένα μέρος του ISIS είναι τρομοκράτες. Η Χαμάς είναι μια γενοκτονική, δολοφονική τρομοκρατική οργάνωση από τα κορυφαία κλιμάκιά της μέχρι τη βάση της. Όλοι είναι υπεύθυνοι για τη φρικτή σφαγή στο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου. Οι δηλώσεις, οι διδαχές και οι ενέργειες των ηγετών της αποκαλύπτουν την πραγματική τρομοκρατική φύση της.

Αν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ένα καλύτερο μέλλον για την περιοχή, τόσο για το Ισραήλ όσο και για τους Παλαιστίνιους, η Χαμάς δεν πρέπει και δεν μπορεί να είναι μέρος της. Αυτή είναι η βαρβαρότητα που αντιπροσωπεύει η Χαμάς 👇. Αυτές οι γυναίκες είναι ακόμα αιχμάλωτες. #Bringthemhomenow!»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις