Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

12

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Άντζελα Γκερέκου “Μεγάλη Εικόνα”: “Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας”
LIFESTYLE

Άντζελα Γκερέκου “Μεγάλη Εικόνα”: “Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας”

Άντζελα Γκερέκου "Μεγάλη Εικόνα": Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω τραγούδι, να δω εικόνα του, τίποτα, περιγράφει η ηθοποιός για τον θάνατό του

Η Άντζελα Γκερέκου έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την απώλεια του Τόλη Βοσκόπουλου, αλλά και την καριέρα της. Την ηθοποιό συνάντησε στην Κέρκυρα η κάμερα της εκπομπής «Μεγάλη Εκόνα». Μιλώντας για τη «Γη της Ελιάς» και τη συμμετοχή της στη σειρά, τη χαρακτήρισε ως «δώρο», που της ήρθε την κατάλληλη στιγμή.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Τόλη Βοσκόπουλο που έφυγε από τη ζωή. «Σε αυτό το σπίτι ζήσαμε με τον Τόλη από την αρχή της γνωριμίας μας, 25 χρόνια. Δεν με ενοχλεί, όταν με ρωτάνε για τον Τόλη. Είναι που κάθε φορά λέω “πώς να βρω τις σωστές λέξεις να περιγράψουν το ταξίδι 25 χρόνων με έναν τέτοιο άνθρωπο με τόσα έντονα που ζήσαμε στη ζωή μας;”. Είναι το συναίσθημα που δεν περιγράφεται, βιώνεται. Είμαι ευγνώμων που έκανα την πορεία αυτή μαζί του», είπε χαρακτηριστικά.

Για τον θάνατό του, δήλωσε,

«Βίωσα πολύ δύσκολα την απώλειά του. Από μικρή δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με την απώλεια αγαπημένων ανθρώπων. Δεν μπορώ να πω ότι συμφιλιώθηκα, σαν να φιλιώνεις με αυτό, σαν να ζεις με αυτό. Η σχέση και μετά τον θάνατο διαμορφώνεται και εμπλουτίζεται και είναι σαν να τον γνωρίζω καλύτερα. Κατά έναν τρόπο, ζεις μια συνέχεια της γνωριμίας, της σχέσης και της επαφής με την ψυχή που αγάπησες, που ζήσατε μαζί και δημιουργήσατε».

Όπως είπε κλείνοντας, οι πρώτες ημέρες μετά τον θάνατό του ήταν ιδιαίτερα σκληρές για εκείνη. «Στην αρχή δεν μπορούσα να ακούσω τραγούδι, να δω εικόνα του, τίποτα. Ήταν πολύ δύσκολα. Μετά από ένα διάστημα, λέω “τι ωραία, υπάρχει, τον βλέπω”. Νοσταλγείς, συγκινείσαι», εξηγεί.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις