Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

23

Ιουνίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης Περιστέρι: Επιβράβευση για τα 2 Χρυσά μετάλλια
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης Περιστέρι: Επιβράβευση για τα 2 Χρυσά μετάλλια

Ο Δήμαρχος Περιστερίου τίμησε τα δύο αδέλφια, που κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια, στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης».

Ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Π. Παχατουρίδης υποδέχθηκε και τίμησε τα δύο αδέλφια, Κυριάκο και Μιχαήλ Τσουρέκα, που κατέκτησαν τα χρυσά μετάλλια, στην 41η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης», στις 17 Μαΐου 2024, στο Δημαρχιακό Μέγαρο. Ο κ. Παχατουρίδης μαζί με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Αναστάσιο Θεοδωράκο έδωσαν συγχαρητήρια στους μαθητές, στους γονείς Μαρία Θεοδωράκη και Στέργιο Τσουρέκα, καθώς και στους εκπαιδευτικούς. Στους δύο μαθητές, ως επιβράβευση για τη μεγάλη επιτυχία τους σε διεθνή διαγωνισμό, τους επιδόθηκε το επίσημο λεύκωμα «Περιστέρι: Όψεις της Ιστορίας της πόλης και του Δήμου» και τους ευχήθηκαν να πετύχουν τους υψηλότερους στόχους τους. Ο Κυριάκος, μαθητής της Β΄ Λυκείου θα συμμετέχει στη Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών (ΙΜΟ), στο Μπαθ του Ηνωμένου Βασιλείου από 12 έως 22/7/2024.Ο Μιχαήλ, μαθητής της Γ΄ Γυμνασίου, θα πάρει μέρος στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών Νέων (JBΜΟ), στην Αττάλεια της Τουρκίας από 25 έως 30/6/2024.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις