Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / «ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024» Δήμος Αθηναίων: Βράβευση κορυφαίων αθλητών
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

«ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2024» Δήμος Αθηναίων: Βράβευση κορυφαίων αθλητών

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προωθούμε πρωτοβουλίες που προάγουν τη βιώσιμη κινητικότητα και συμβάλλουν στην αναβάθμιση της πόλης της Αθήνας.

Xθές Κυριακή 19 Μαΐου, ο Δήμος Αθηναίων καλώς όρισε τους 120 σπουδαίους αθλητές που τερμάτισαν με υψηλή αδρεναλίνη στο Παναθηναϊκό Στάδιο, κλείνοντας έτσι μια μαγική διαδρομή στην ενδοχώρα της Ελλάδας με τα ποδήλατα τους ολοκληρώνοντας τον ΔΕΗ International Tour of Hellas 2024 κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Βραβεύτηκαν κορυφαίοι αθλητές από τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού Βρούτσης Ιωάννης και τον Χάρης Δούκας – Δήμαρχος Αθηναίων, μα και βραβευτήκαμε για την άψογη διεξαγωγή και την επιτυχημένη υλοποίηση από την Διοργάνωση. Ο Δήμος Αθηναίων, συγχάρηκε όλους όσους συμμετείχαν καθώς και όλη την ομάδα του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων και την Πρόεδρο, Ελένη Ζωντήρου.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας σε δήλωση του είπε: “Σήμερα υποδεχθήκαμε κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης τους αθλητές που έλαβαν μέρος στον «ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας 2024» διατρέχοντας μέσα σε 4 ημέρες τη χώρα για να καταλήξουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια. Θέλοντας να καταστήσουμε το ποδήλατο μέρος της καθημερινότητας κάθε πολίτη, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να προωθούμε πρωτοβουλίες που προάγουν τη βιώσιμη κινητικότητα και συμβάλλουν στην αναβάθμιση της πόλης μας”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις