Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μενίδι νεκρή γυναίκα: 40χρονη βρέθηκε με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά
ΕΛΛΑΔΑ

Μενίδι νεκρή γυναίκα: 40χρονη βρέθηκε με μαχαίρι καρφωμένο στην κοιλιά

Μενίδι νεκρή γυναίκα: Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ εξετάζεται αν υπάρχουν κοντά κάμερες κλειστού κυκλώματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση-θρίλερ με την νεκρή γυναίκα στο Μενίδι που έχει συγκλονίσει τις τελευταίες ώρες το πανελλήνιο. Όπως έγραψε νωρίτερα το iefimerida.gr η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή γύρω στις 06:00 σήμερα το πρωί από περαστικό στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αριστοτέλους. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, ενώ εξετάζεται αν υπάρχουν κοντά κάμερες κλειστού κυκλώματος. Το θύμα έφερε βαρύτατα τραύματα στο ύψος της κοιλιακής χώρας. Οι αστυνομικοί αντίκρισαν καρφωμένο ένα μαχαίρι, γεγονός που καθιστά ως επικρατέστερο το σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές η 40χρονη γυναίκα είχε προχωρήσει στο παρελθόν σε καταγγελίες στην ΕΛ.ΑΣ. σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, ωστόσο δεν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε δομή. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η τελευταία καταγγελία έγινε στις Αρχές τις ημέρες του Πάσχα.

Αναζητείται ο σύντροφος της γυναίκας που βρέθηκε νεκρή στο Μενίδι

Στο πλαίσιο των καταγγελιών που είχε προβεί το θύμα αυτήν την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του εν διαστάσει συζύγου της (περίπου 50 ετών) προκειμένου να εξεταστεί από τις αστυνομικές Αρχές. Σύμφωνα με σχετικές πηγές η γυναίκα είχε προβεί σε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία το 2022, καθώς και το Μεγάλο Σάββατο στις 4 Μαΐου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις