Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ναρκωτικά με υποβρύχιο: Τα αυτοκίνητα με διπλό πάτωμα και οι υπόλοιπες εφευρέσεις συμμορίας
ΚΟΣΜΟΣ

Ναρκωτικά με υποβρύχιο: Τα αυτοκίνητα με διπλό πάτωμα και οι υπόλοιπες εφευρέσεις συμμορίας

Διακινητές είχαν τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο για να μεταφέρουν ναρκωτικά

Διακινητές ναρκωτικών στην Ιταλία είχαν κατασκευάσει τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο για την μεταφορά των παράνομων ουσιών.  Η εισαγγελία του Τορίνο της Ιταλίας εντόπισε και εξάρθρωσε δίκτυο διακινητών ναρκωτικών, το οποίο είχε φτιάξει και επρόκειτο να χρησιμοποιήσει σύντομα ένα μικρό τηλεκατευθυνόμενο υποβρύχιο, το οποίο θα χρησίμευε για την μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Παράλληλα, οι κακοποιοί χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα ιδιωτικής χρήσης με διπλό πάτωμα, προερχόμενα από την Ολλανδία, την Γαλλία και την Ισπανία, στα οποία έκρυβαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών που είχαν σταλεί από την κεντρική Αμερική.

Συνολικά, κατασχέθηκαν 204 κιλά χασίς, κοκαΐνης και μαριχουάνας. Οι Ιταλοί εισαγγελείς ονόμασαν την όλη έρευνα «Car Wash», διότι οι έμποροι ναρκωτικών καλύπτονταν πίσω από «νόμιμες δραστηριότητες βιτρίνας», κυρίως επιχειρήσεις πλυντηρίων αυτοκινήτων.  Την συγκεκριμένη σπείρα, σύμφωνα με τον ιταλικό τύπο, ήλεγχαν δυο αδέλφια αλβανικής καταγωγής.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις