Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

26

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Φάρσα delivery Χαλκίδα: Ο «εφιάλτης» γυναίκας στην Εύβοια
ΕΛΛΑΔΑ

Φάρσα delivery Χαλκίδα: Ο «εφιάλτης» γυναίκας στην Εύβοια

Φάρσα delivery Χαλκίδα: Της χτυπούν συνέχεια το κουδούνι για παραγγελίες που δεν έχει κάνει

Μια απίστευτη κατάσταση βιώνει εδώ και τρεις μήνες μία γυναίκα στη Χαλκίδα καθώς λαμβάνει καθημερινά παραγγελίες που δεν έκανε ποτέ, από μαγαζιά εστίασης στην πόλη. Συγκεκριμένα, κάποιοι που βρίσκουν προφανώς ένα είδος ικανοποίησης από την ενοχλητική φάρσα, χρησιμοποιούν γνωστή πλατφόρμα διανομής φαγητού και παραγγέλνουν στο όνομά της, βάζουν τα στοιχεία της ως παραλήπτρια και στέλνουν delivery που πρέπει να πληρώσει θεωρητικά εκείνη, στο σπίτι της.

Οι παραγγελίες γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα κάθε μέρα κυρίως κατά τις βραδινές ώρες, με κουδούνια να χτυπούν απανωτά και να προκαλούν ακόμη μεγαλύτερη αναστάτωση στο σπίτι της. Η ίδια έχει επικοινωνήσει προσωπικά με καταστήματα, ενημερώνοντας για την κατάσταση προκειμένου οι επιχειρήσεις να έχουν υπόψη τους το τί συμβαίνει και να ελέγχουν έτσι πριν προχωρήσουν στην προετοιμασία παραγγελιών ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να πτοεί τους… «πλακατζήδες».

Έχει ενημερώσει την αστυνομία και δικηγόρο

Μάλιστα προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν απερίσκεπτοι να ενοχλούν το θύμα τους, άρχισαν να χρησιμοποιούν διαφορετικό τηλεφωνικό νούμερο που θεωρητικά αποδίδεται στην υποτιθέμενη παραλήπτρια. Η ίδια έχει ενημερώσει την αστυνομία και δικηγόρο, διότι ένα από αυτά τα βραδιά της χτυπούσαν τα κουδούνια και την έβριζαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις